Team Winterswijk Header

Huis kopen aan de Abeelstraat in Winterswijk?

Huis kopen aan de Abeelstraat in Winterswijk? Thoma Post Makelaars staat voor je klaar! Met 10 vestigingen in Nederland is Thoma Post Makelaars een grote speler op de vastgoedmarkt. Daarnaast hebben wij met een kantoor in Winterswijk een grote affiniteit met de regio en weten wij ons door onze ervaring, expertise en persoonlijke aanpak te onderscheiden van andere makelaars. Wil je meer weten naar alle diensten die Thoma Post Makelaars kan aanbieden? Lees dan snel verder!

Abeelstraat

De Abeelstraat in Winterswijk is gelegen in het oosten van de stad. De straat loopt evenredig aan de Bataafseweg en is aan beide kanten omringd door woningen. Kenmerkend aan de straat zijn de hobby-woningen, een bepaald type woning, waarbij er inpandig een garage zich bevindt. Dit type kenmerkt zich nog meer door het gebruik van de volledige drie etages en het platte dak. In de Abeelstraat bevinden zich tevens veel ‘hofjes’, waarbij de groene accenten van struiken en bomen een kleurtje geven aan de weg. Tevens is er genoeg parkeerplek te vinden voor auto’s. De Abeelstraat is gelegen in een mooie wijk in Winterswijk.

Neem contact op

Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure