Team Winterswijk 1 Scaled

Winterswijk Woold te koop

Een huis kopen in Winterswijk Woold? Thoma Post Makelaars Winterswijk (voorheen Thoma Enning Makelaars) is gevestigd in Winterswijk en staat klaar om je te helpen tijdens het kopen en te koop zetten van jouw huis in Winterswijk Woold. 

Lokale en regionale specialist

Met 10 kantoren verspreid over Oost-Nederland en Amsterdam is er altijd een van onze kantoren bij je in de buurt. Ook als je nu ergens anders woont dan in Winterswijk Woold, dus in een andere wijk in Winterswijk, adviseren onze makelaars je graag bij de verkoop van je huis met behulp van hun lokale en regionale expertise. Ons uitgebreide woonwensensysteem zorgt ervoor dat je als allereerste bent van de nieuwe huizen die te koop staan in Winterswijk Woold.

Neem contact op

Ook actief als verkoopmakelaar

Thoma Post Makelaars Winterswijk is ook actief als verkoopmakelaar. Voordat we jouw huis op Funda zetten, voeren we een uitgebreide waardebepaling uit welke de stabiele basis vormt voor de vraagprijs van jouw huis. Met unieke verkoopmethoden zetten wij jouw huis letterlijk op de kaart! Wat dacht je bijvoorbeeld van de Thoma Post Woningproeverij, waarbij kijkers in een relaxte setting de sfeer van de woning kunnen proeven? Of onze uitgebreide en exclusieve marketingmogelijkheden zoals een website of zelfs een boek van jouw huis. De mogelijkheden zijn eindeloos en alle opties zijn te personaliseren.

Thoma Post Makelaars Winterswijk

Niet alleen voor huizen die te koop staan in Winterswijk Woold kan je bij ons terecht. Thoma Post Makelaars Winterswijk is actief in de gehele omgeving van Winterswijk. Onze makelaars Tom, Gerrit en Timon en hun team komen graag een keer bij je langs voor een gratis waardebepaling en om de mogelijkheden te bespreken.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure