Team Winterswijk Header

Te koop Tinbergenstraat Winterswijk

Zoek je een huis dat te koop staat aan de Tinbergenstraat in Winterswijk? Dan helpt Thoma Post Makelaars je graag om ervoor te zorgen dat jij jouw droomhuis kopen kan. Met tien kantoren in Nederland en een lokaal kantoor in Winterswijk zijn wij een grote speler in de makelaarswereld van Nederland.

We doen meer dan alleen het aankopen en verkopen van jouw woning, wij zorgen ervoor dat al je zorgen uit handen genomen worden, een full-service makelaar waarbij jij als klant altijd de beste service verwachten kan! Niet alleen hierdoor kunnen wij ons onderscheiden van de rest, ook door 5000 potentiële kopers worden wij versterkt. We weten al wie waar naar op zoek is en hebben ook voor jouw huidige woning al meerdere geïnteresseerden!

 

Neem contact op

Full-service

Bij Thoma Post Makelaars krijg je een full-service, dit wil zeggen, van zoektocht tot en met de verhuizing, en van bezichtigingen tot aan het afronden van jouw hypotheek door onze onafhankelijke hypotheekadviseurs die jou alles uit handen nemen. Thoma Post heeft het allemaal!

Maar ook tijdens het verkopen brengen wij onze unieke ‘touch’, zo is onze woningproeverij, waarbij we een inloop aan bezichtigingen tot een heuse open dag maken een doorslaand succes! Met ruim 95% van de woningen die bij een woningproeverij voor minimaal de vraagprijs verkocht worden, kan je ervan uit gaan dat wij al onze middelen inzetten om de verkoop van jouw woning tot een waar succes te krijgen!

Gratis kennismakingsgesprek

Benieuwd naar meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek? Bel dan op werkdagen tussen 9:00 en 17:30 uur naar 0543 516151 of stuur een e-mail naar winterswijk@thomapost.nl. Toevallig in de buurt van kantoor? Kom vrijblijvend langs bij Burgemeester Bosmastraat 2d in Winterswijk. Wij gaan voor jou op zoek naar jouw droomwoning in een van de wijken in Winterswijk.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure