Team Winterswijk Header

Kottenseweg Winterswijk

Op zoek naar een huis aan de Kottenseweg in Winterswijk? Dan zit je bij Thoma Post Makelaars helemaal goed. Door onze jarenlange expertise en ervaring in de huizenmarkt in de wijken in Winterswijk en omstreken zijn wij bij uitstek dé makelaar voor jou.  Wij gaan verder dan andere makelaars en werken korte communicatielijnen en proberen jouw woonwensen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Ook benieuwd naar wat Thoma Post Makelaars voor jou betekenen kan? Vraag dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en wij kunnen tevens gratis jouw huidige woning op waarde bepalen!

Thoma Post Makelaars

Thoma Post Makelaars heeft kantoren over heel Nederland, maar liefst in 4 regio’s: Amsterdam, de Achterhoek, Stedendriehoek en in Twente. Met tien kantoren voor wonen, drie kantoren voor bedrijfs onroerend  goed, een kantoor voor taxaties zakelijk vastgoed en een kantoor met onafhankelijke hypotheekadviseurs is Thoma Post Makelaars een begrip geworden in de Nederlandse vastgoedwereld. Advies nodig voor een zo gunstig mogelijke hypotheek? Vraag op deze pagina contact aan met onze onafhankelijke hypotheekadviseurs, die jou het beste kunnen adviseren. Op zoek naar een spoedtaxatie die binnen 48 uur klaar moet zijn? Ook daarvoor ben je bij Thoma Post aan het juiste adres. Vraag op deze pagina een spoedtaxatie aan.

Neem contact op

Ook in Winterswijk zijn wij gevestigd, onder de naam Thoma Post Makelaars Winterswijk aan de Burgemeester Bosmastraat 2d. Neem eens een bezoekje aan onze website hier en schrijf je snel in voor ons woonwensen systeem, zodat wij accuraat en snel jou de woningen aan kunnen bieden die het meest overeenkomen met jouw woonwensen.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure