Team Winterswijk Header

Vredenseweg Winterswijk te koop

Op zoek naar een huis dat te koop staat aan Vredenseweg in Winterswijk? Dan zit je bij Thoma Post Makelaars Winterswijk (voorheen Thoma Enning Makelaars) helemaal goed! Met tien makelaarskantoren in voornamelijk Oost Nederland heeft Thoma Post Makelaars een grote affiniteit met de regio. We kennen de mensen en weten precies wat onze woningzoekers zoeken. Ook benieuwd wat wij voor jou kunnen? Vraag een kennismakingsgesprek aan of lees snel verder voor al onze diensten.

Wij vinden het belangrijk dat jij jouw droomwoning aan kan kopen en helpen je graag gaandeweg met advies en hulp. Zo kan een makelaar met jou mee naar een bezichtiging van een woning, en zorgen we met een financiële check en het contact met de collega-makelaars ervoor dat wij jou zo goed mogelijk kunnen presenteren, zodat jij de grootste kans maakt op de aankoop van jouw ideale huis.

Neem contact op

Maar ook tijdens het verkopen brengen wij onze unieke ‘touch’, zo is onze woningproeverij, waarbij we een inloop aan bezichtigingen tot een heuse open dag maken een doorslaand succes! Met ruim 95% van de woningen die bij een woningproeverij voor minimaal de vraagprijs verkocht worden, kan je ervan uit gaan dat wij al onze middelen inzetten om de verkoop van jouw woning tot een waar succes te krijgen! We bedienen de markt in elke wijk in Winterswijk.

Benieuwd naar meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek? Bel dan op werkdagen tussen 9:00 en 17:30 uur naar 0543 516151 of stuur een e-mail naar winterswijk@thomapost.nl. Toevallig in de buurt van kantoor? Kom vrijblijvend langs bij Burgemeester Bosmastraat 2d in Winterswijk.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure