Taxateur Winterswijk

Een taxatie van je huis is van belang. Bijvoorbeeld als je je huis wil verkopen of een hypotheek wil aanvragen. Thoma Post Makelaars is een full service makelaar en ook als je op zoek bent naar een taxateur in Winterswijk en omgeving, ben je bij ons aan het goede adres. Lees snel verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Verschil tussen taxatie en een waardebepaling

Bij Thoma Post Makelaars (oude Thome Enning) kun je ook terecht voor een gratis waardebepaling. Een waardebepaling en taxatie verschillen echter op een aantal gebieden. Een taxatierapport is een volledig en uitgebreid rapport waarin de waarde van jouw huis staat aangegeven en de eigenschappen van het huis worden omschreven. Bij een hypotheekaanvraag wordt een taxatie verwacht. Het taxatierapport dient dus te voldoen aan bepaalde eisen vanuit de bank, en dient daarnaast te worden goedgekeurd door het onafhankelijke instituut het NWWI. Bij een waardebepaling worden alleen de woonoppervlakte, verwachte verkoopwaarde en het vraagprijsadvies aangegeven. Een waardebepaling is minder uitgebreid dan een taxatierapport en wordt daarnaast niet getoetst door het NWWI. Deze kan dus ook niet worden gebruikt voor het verkrijgen van een hypotheek, maar wel voor een goed advies bij het te koop zetten van jouw huis.

Ook bedrijfsmatig vastgoed

Naast het taxeren van woningen taxeren onze bedrijfsmakelaars van Thoma Post Bedrijfsmakelaars Achterhoek ook bedrijfspanden. De waarde van je bedrijfspand is bijvoorbeeld belangrijk voor de verkoop hiervan, de belastingaangifte en de jaarstukken. Neem contact met een taxateur in Winterswijk op via deze pagina

Thoma Enning Makelaars Winterswijk

Thoma Enning Makelaars is centraal in Winterswijk gevestigd, aan Burgemeester Bosmastraat 2d. Vanaf deze locatie kunnen wij de markt perfect bedienen. Neem contact op met één van onze taxateurs via deze pagina. Thoma Enning is nu onderdeel van Thoma Post.