Team Winterswijk Header

Makelaar Groenlo

Thoma Post is dé makelaar van Groenlo en de Achterhoek en is gevestigd aan de Burgemeester Bosmastraat 2d in Winterswijk. Thoma Post, het oude Thoma Enning Makelaars, is actief als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar in de makelaardij in Winterswijk en Achterhoek. Het is een dynamisch, jong en enthousiast makelaarskantoor dat zich door de vele jaren ervaring en persoonlijke begeleiding onderscheidt. Bij ons staat aandacht, service, inzicht en aanbod centraal.

Neem één van de belangrijkste stappen in je leven met een makelaar uit Groenlo

Thoma Post Makelaars is aangesloten bij de NVM (De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen). Dat geeft vertrouwen bij een van de meest belangrijke stappen in je leven. Wij bieden de volgende expertises: kopenverkopen, aankopen, huren, verhuren, beleggen, nieuwbouwprojecten, taxaties en waardebepaling.

Neem contact op

Ons werkgebied

Wij als makelaarskantoor Thoma Post zijn gevestigd in Winterswijk, natuurlijk zijn wij niet alleen werkzaam in Winterswijk. Ons kantoor is verantwoordelijk voor de regio Achterhoek. Wij zijn onder andere werkzaam in:

Naast de Achterhoek vind je ons ook in Twente en hebben we een vestiging als makelaar in Apeldoorn en omgeving.

Heb je een vraag?

Wanneer je een vraag voor ons hebt dan mag je altijd telefonisch contact op nemen via 0543-516151.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.