Team Winterswijk Header

Huis te koop Winterswijk

Als je op zoek bent naar een huis dat te koop staat in Winterswijk en omgeving, dan ben je bij Thoma Post Makelaars aan het juiste adres. Ook voor het verkopen van je huis kan je bij ons terecht. Deze dingen doen we met veel zorgvuldigheid en expertise, zodat je verzekerd bent van het beste resultaat.

Huis te koop in Winterswijk

Een huis te koop in Winterswijk vinden? Winterswijk biedt zowel rust als activiteit en heeft een stadscentrum met vele winkels. De natuur en de Duitse grens zijn altijd dichtbij, waardoor je een prettige mix tussen het bruisende stadsleven en de rust en ruimte van de Achterhoek ervaart. Koop bijvoorbeeld je huis aan de Abeelstraat in Winterswijk of aan de Schaepmanstraat in Winterswijk.

Neem contact op

Full Service Makelaar

Wij zijn een full service makelaar en dat zie je terug in onze dienstverlening. Tijdens het gehele aan- of verkoopproces staan we aan je zijde, zodat er niets vergeten wordt en we het beste resultaat kunnen leveren. Onze jarenlange ervaring, unieke verkoopmethodes, zoals bijzondere fotografie, de Thoma Post Woningproeverij, en onze lokale én regionale kennis onderscheiden ons van andere makelaars. We gaan dan ook graag verder op punten waar andere makelaars stoppen, zodat alle partijen tevreden zijn. Je huis te koop zetten in Winterswijk doen we middels het Thoma Post Verkoopplan die we personaliseren op jouw situatie.

Thoma Post Makelaars Winterswijk

Thoma Post Makelaars Winterswijk is gevestigd aan Burgemeester Bosmastraat 2d in Winterswijk. Vanaf deze locatie, centraal in Winterswijk gelegen, kunnen we de markt perfect bedienen. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op via deze pagina.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure