Team Winterswijk Header

Appartement Winterswijk

Ben je op zoek naar een appartement in Winterswijk? Of wil je juist een appartement in Winterswijk verkopen of verhuren? Bij Thoma Post Makelaars Winterswijk ben je aan het juiste adres! Wij zijn specialist op het gebied van onder andere woningmakelaardij en taxaties op zowel lokaal als regionaal niveau. Lees verder en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen! 

Winterswijk 

Winterswijk is een dorp in de Achterhoek en is gelegen in het meest oostelijke deel van Gelderland. Je vindt er rust, ruimte en ontspanning maar daarnaast is het gezellige centrum de plek voor lange avonden uit en de liefhebber van winkelen voelt zich ook thuis in Winterswijk.  Winterswijk is een plaats waar je gezien wil worden!

Neem contact op

Aankoopmakelaar

Thoma Post Makelaars Winterswijk is ook actief als aankoopmakelaar. We leren jou en je woonwensen eerst graag kennen, door middel van ons eigen Woonwensensysteem. Wanneer je je woonwensen hier achterlaat, houden wij je constant op de hoogte van het allernieuwste aanbod. Dus ook als je op zoek bent naar een appartement in Winterswijk! Heb je je droomappartement gevonden, dan gaan wij graag met je mee op bezichtiging. Tijdens de bezichtigingen letten we op zaken zoals verborgen gebreken en de VvE, zodat je na een eventuele koop of huur niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Tot slot helpen en adviseren we je tijdens het doen van een bod en de uiteindelijke ondertekening van de koopakte. Wanneer je Thoma Post Makelaars Winterswijk inschakelt als aankoopmakelaar, word je volledig ontzorgd. 

Thoma Post Makelaars Winterswijk

Thoma Post Makelaars Winterswijk is gevestigd aan de Burgemeester Bosmastraat 2d in Winterswijk als makelaar in Winterswijk. Ons team, bestaande uit ervaren specialisten, helpt je graag verder tijdens de aankoop, verkoop, huur en verhuur van je huizen, studio’s en appartementen Winterswijk en omgeving.

Ben je op zoek naar een huis in een van onderstaande straten om te wonen in Winterswijk?


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.