Winterswijk Teamfoto 2023 Banner

Makelaar Aalten

Thoma Post is dé makelaar van Aalten en de Achterhoek en is gevestigd aan de Burgemeester Bosmastraat 2d in Winterswijk. Thoma Post Makelaars, het oude Thoma Enning, is actief als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar in Winterswijk en Achterhoek. Het is een dynamisch, jong en enthousiast makelaarskantoor dat zich door de vele jaren ervaring en persoonlijke begeleiding onderscheidt. Bij ons staat aandacht, service, inzicht en aanbod centraal.

Neem één van de belangrijkste stappen in je leven met een makelaar uit Aalten

Thoma Post Makelaars is aangesloten bij de NVM (De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen). Dat geeft vertrouwen bij een van de meest belangrijke stappen in je leven. De makelaars Gerrit vervelde, Marijke Legters en Tom Schreurs staan je persoonlijk, met directe lijnen en een heldere communicatie terzijde. Wij bieden de volgende expertises: kopenverkopen, aankopen, huren, verhuren, beleggen, nieuwbouwprojecten, taxaties en waardebepaling.

Neem contact op

Ons werkgebied

Wij als makelaarskantoor Thoma Post zijn gevestigd in Winterswijk, natuurlijk zijn wij niet alleen werkzaam in Winterswijk. Ons kantoor is verantwoordelijk voor de regio Achterhoek. Wij zijn onder andere werkzaam in:

Naast werkzaam in de achterhoek, zijn we ook werkzaam in de volgende steden:

Heb je een vraag?

Wanneer je een vraag voor ons hebt dan mag je altijd telefonisch contact op nemen via 0543-516151


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure