Team Winterswijk Header

Huizen Winterswijk

Ben je op zoek naar huizen in Winterswijk? Thoma Post Makelaars helpt je graag verder! Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide marktkennis ben je verzekerd van een optimaal resultaat bij de aankoop van jouw droomhuis. Lees snel verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Ook actief als aankoopmakelaar voor huizen in Winterswijk

De koop van een huis is zowel emotioneel als financieel gezien een grote stap. Er komt veel bij kijken, het is dus logisch dat je niets over het hoofd wil zien. Thoma Post Makelaars begeleidt en adviseert je tijdens iedere stap van het proces, te beginnen bij de zoektocht naar je droomhuis. Ons Woonwensensysteem zorgt ervoor dat je continu op de hoogte wordt gehouden van het aanbod dat voldoet aan jouw wensen, zowel van Thoma Post Makelaars als dat van collega-makelaars.

Neem contact op

Volledige aankoopbegeleiding

Heb je je één of meerdere huizen in Winterswijk gevonden die wel eens jouw droomhuis zouden kunnen zijn, bijvoorbeeld aan de Groenloseweg in Winterswijk? Dan gaan we graag met je mee naar bezichtigingen, om te letten op factoren die belangrijk zijn voor de aankoop van je huis zoals de omgeving, het energielabel en eventuele mogelijkheden om verbeteringen toe te passen aan het huis. Mocht je een bod uit willen brengen, dan adviseren we je over de optimale hoogte hiervan en uiteraard begeleiden we je ook tijdens het ondertekenen van de koopovereenkomst en de overdracht bij de notaris.

Wonen in Winterswijk

Winterswijk kent vele typen huizen. Of je nu op zoek bent naar een appartement, rijtjeswoning, vrijstaande woning of een villa: Winterswijk is van alle markten thuis. Het dorp telt 24.000 inwoners en is erg veelzijdig: liefhebbers van natuur, winkelen, restaurants en avondjes uit zijn er allemaal te vinden.

Thoma post Makelaars is gevestigd aan Burgemeester Bosmastraat 2d in Winterswijk. Vanaf deze locatie kunnen wij ons werkgebied perfect bedienen. Neem contact op met onze makelaars in Winterswijk.

Zoek je een huis in een van onderstaande straten?


Landingspagina Brochure 2

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure