Team Enschede Scaled 1 2

Huis te koop in Enschede Oost

Met zijn sfeervolle wijken, groene omgeving en levendige gemeenschap, biedt Enschede Oost een perfecte balans tussen rustig wonen en bruisende stedelijke voorzieningen. Enschede Oost heeft ook veel te bieden op het gebied van voorzieningen. Je vindt er diverse winkels, gezellige cafés en restaurants, evenals scholen en sportfaciliteiten in de buurt. Bovendien ben je met goede verbindingswegen en het openbaar vervoer snel verbonden met andere delen van de stad en omliggende steden. In de Oosterstraat en Oliemolenstraat is altijd wat te beleven. In de Brinkstraat vind je alle sportfaciliteiten die je in de buurt wilt hebben. Of ontsnap aan de drukte in het Wooldrikspark aan de Gronausestraat.

Neem contact op

Vind jij je droomhuis in Enschede Oost samen met ons?

Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning, een knus appartement of een karakteristieke woning, Enschede Oost biedt een unieke woonervaring die je nergens anders zult vinden. Wist jij al dat een van onze kantoren ook in Enschede zit? Zo is ons team in Enschede op de hoogte van de lokale trends in de Enschedese woningmarkt. Onze makelaars hebben een groot lokaal netwerk en zorgen ervoor dat jij persoonlijke begeleiding krijgt tijdens de aankoop van jouw huis in Enschede Oost. Met onze diverse dienstverlening ben je gelijk van A tot Z geholpen als jij een huis wilt komen in Enschede Oost.

Waar wacht je op!

Wacht niet langer! Begin vandaag nog met het verkennen van het diverse aanbod van huizen in Enschede. Misschien wacht jouw droomhuis wel op je in Enschede Oost, waar rust, natuur en gemeenschap samenkomen om een perfecte leefomgeving te creëren. Neem contact op met ons kantoor in Enschede maar je bent ook altijd welkom om zo even binnen te lopen. Drinken we gelijk een kop koffie of thee.

Ben je op zoek naar een huis in Enschede Oost? Bekijk hier het aanbod:


1999

Maak kennis met ons!

Bij het verkopen of kopen van een huis of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure