Thoma Post Teamfoto Enschede

Huis te koop aan de Oliemolensingel in Enschede

Op zoek naar een huis dat te koop staat aan de Oliemolensingel in Enschede? Thoma Post Makelaars helpt je opweg! Wij beschikken over een netwerk van een groot aantal huizenverkopers; en hierdoor zie je exclusieve huizen die te koop staan die je alleen bij ons zult vinden! Dus als je nou een huis kopen of verkopen wilt, bij Thoma Post heb je altijd één streepje voor op de rest.

De Oliemolensingel

De Oliemolensingel bevindt zich in de wijk de Bothoven in Enschede. De straat is centraal gelegen en is één van de belangrijke verbindingswegen in de wijk de Bothoven. De Oliemolensingel loopt van de Boulevard 1945 tot aan de brug over het spoor Enschede – Gronau, waar de naam van de straat verandert in Edo Bergsmabrug en vervolgens Laaressingel, waar de straat de wijk de Laares binnenkomt. De Oliemolensingel is tevens één van de straten die de rondweg van Enschede vormen. Dit zorgt ervoor dat als je op de Oliemolensingel in Enschede woont, je gemakkelijk niet alleen het centrum van Enschede binnen kan komen, maar ook in ‘no-time’ op de snelweg zit. Dit alles, alsmede de nostalgische uitstraling van de huizen aan de Oliemolensingel, zorgt ervoor dat je er perfect wonen kunt! Het is dus een ideale locatie als je op zoek bent naar een huis in Enschede Oost.

Neem contact op

Onze services

Heb je een huis dat te koop staat aan de Oliemolensingel in Enschede op het oog en ben je benieuwd naar de financiële mogelijkheden? Dan staat Thoma Post voor je klaar! Niet alleen kunnen wij je een gratis waardebepaling afgeven, ook doet ons team van verkoopmakelaars er alles aan om jouw woning voor een zo hoog mogelijk bod te verkopen. Hierdoor weet je dat wij niet kijken naar de eerste de beste potentiële koper die de vraagprijs biedt. Daarnaast kan ons team van Hypotheekadviseurs jouw een eerlijk en onafhankelijk advies geven omtrent de hypothecaire mogelijkheden.

Kom eens langs en maak kennis met ons aan ons kantoor aan Koningsplein 11 in het centrum van Enschede, of neem eens een kijkje op onze website.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure