Thoma Post Teamfoto Enschede

Huis te koop aan het Wooldrik Enschede?

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat in het Wooldrik in Enschede? Dan helpt Thoma Post Enschede jou graag met je zoektocht! Niet alleen staat er een team van makelaars voor jou klaar, ook hebben wij een team van hypotheekadviseurs die jou graag helpt met eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies. Ben jij benieuwd naar meer informatie over de wijk het Wooldrik en wil je graag meer wat wij op hypothecair gebied allemaal voor je kunnen betekenen? Lees dan snel verder!

Het Wooldrik

Het Wooldrik is een kleine wijk die zich in Oost Enschede bevindt. De wijk grenst aan de de Bothoven en kent als belangrijkste toegangsweg de Boulevard 1945 die overloopt in de Gronausestraat richting Glanerbrug.

Neem contact op

In de jaren ‘50 werd het Wooldrik geschonken aan de gemeente Enschede, met de bedoeling dat de wijk bestemd is voor de middenklasse. De woningen in het Wooldrik zijn voornamelijk vrijstaande woningen en in de wijk zelf is over het algemeen veel groen te vinden. In de eenentwintigste eeuw vond er aan de zuidkant van de wijk een uitbreiding plaats waarbij meerdere villa’s gebouwd werden.

Thoma Post Hypotheken

Heb je in je zoektocht naar je ideale woning (nog) geen duidelijk beeld over je financiële mogelijkheden? Neem dan eens contact op met ons team van erkende hypotheekadviseurs voor onafhankelijk en eerlijk advies.

Gratis waardebepaling van je huis!

Benieuwd naar de huidige waarde van je huis? Wacht niet langer en neem hier contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling! Weet gelijk waar je aan toe bent door middel van ons bijgevoegd adviesrapport, waarin vergelijkbare huizen in de omgeving benoemd staan.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure