Thoma Post Teamfoto Enschede

Huis te koop aan de Brinkstraat in Enschede?

Op zoek naar een huis dat te koop staat aan de Brinkstraat in Enschede? Kijk dan nu op onze website Thoma Post Makelaars naar ons laatste aanbod voor alle woningen in en rondom de Brinkstraat in Enschede! Thoma Post Makelaars voorziet jou niet alleen in een groot aantal huizen die te koop staan in en rondom Brinkstraat in Enschede of een andere locatie in Enschede Oost, ook voorziet zij jou in onafhankelijk hypothecair advies. Lees er hieronder alles over!

De Brinkstraat

De Brinkstraat is een straat gelegen in de wijk Hogeland-Zuid. Deze straat heeft diverse mogelijkheden wat wonen betreft en is vlak in de buurt van de verscheidene faciliteiten hetgeen de wijk Hogeland aanbiedt. De aansluiting op de Hogelandsingel maakt de Brinkstraat zeer gemakkelijk te bereiken van en naar het centrum van Enschede. Door de aanwezige scholen, sportclubs en overige voorzieningen leent de Brinkstraat zich goed tot een ideale locatie voor zowel volwassen alsmede kinderen.

Neem contact op

Thoma Post Hypotheken

Bij een juiste nieuwe woning hoort uiteraard ook een bijpassend hypothecair advies op maat. Ook daarbij ben je bij Thoma Post Makelaars aan het juiste adres! Onze erkende hypotheekadviseurs geven je een onafhankelijk advies over de mogelijkheden wat je hebt, zodat je alles keurig financieel op orde zult hebben.

Thoma Post Enschede

Ben je nu nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of heb je al een idee en wil je graag kijken wat wij voor je kunnen doen?

Neem hier een kijkje op onze website of kom gezellig langs en plan een afspraak in bij ons kantoor aan Koningsplein 11 in het centrum van Enschede.

 


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure