Thoma Post Teamfoto Enschede

Huis te koop aan de Oosterstraat in Enschede

Altijd al aan de Oosterstraat in Enschede willen wonen? Thoma Post Makelaars helpt je graag in je zoektocht naar een nieuwe woning! Met dank aan onze jarenlange expertise in de makelaardij kunnen wij je als geen ander helpen in het vinden van jouw droomwoning. Benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben dan alleen helpen in je zoektocht naar een nieuwe woning? Lees dan snel verder!

De locatie

De Oosterstraat in Enschede loopt door vanuit de molenstraat die evenredig parallel loopt aan het spoor richting Duitsland. De Oosterstraat kenmerkt zich door haar verscheidenheid in panden die er te vinden zijn alsmede het feit dat de straat meerdere wijken doorkruist. Als je vanuit het centrum van Enschede de straat zal volgen kom je vanzelf op het veelzijdige bedrijventerrein de Slank.

Wegens de uitstekende ligging ten opzichte van het centrum en het nabijgelegen bedrijvenpark zal het wonen aan de Oosterstraat voor velen een grote uitkomst zijn. Het is een ideale plek als je wil wonen in Enschede Oost.

Neem contact op

Wat bieden wij nog meer?

Ons team van erkende hypotheekadviseurs kunnen je in je zoektocht naar een huis die te koop staat aan de Oosterstraat helpen met eerlijk en onafhankelijk hypothecair advies om zo een duidelijk en juist beeld te schetsen. Door de nauwe samenwerking met het makelaarsteam zorgt dit voor een snelle afhandeling, maar waarbij wel kwaliteit hoog in het vaandel staat!

Contact

Als het je interessant lijkt om samen met ons te kijken naar de mogelijkheden, klik dan hier voor direct contact met onze afdeling hypotheken. Wil je graag meer te weten te komen over Thoma Post en waarom wij jou het beste kunnen helpen tijdens jouw zoektocht? Klik dan op deze pagina voor meer informatie.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure