Thoma Post Teamfoto Enschede

Te koop Marthalaan Enschede

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat aan de Marthalaan in Enschede? Thoma Post Makelaars helpt je graag verder! Of je nu op zoek bent naar een appartement, vrijstaande woning of rijtjeswoning in de Marthalaan of daarbuiten, wij hebben jarenlange ervaring en kennis van de Enschedese huizenmarkt. Hierdoor zijn we uitgegroeid tot dé lokale en regionale specialist in Enschede en omgeving! Lees snel verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen als je op zoek bent naar een huis in Enschede Oost.

Wonen in Enschede

Enschede is de grootste stad van de regio Twente en kent 160.000 inwoners. Het is een levendige stad, met een bruisend centrum en studentenleven. Daarnaast kent Enschede een internationaal klimaat door de ligging aan de Duitse grens. Met vele typen woningen, waaronder huizen die te koop staan aan de Marthalaan, biedt Enschede plaats aan iedereen. De groene leefomgeving met vele parken maakt Enschede geliefd onder gezinnen en natuurliefhebbers.

Neem contact op

Thoma Post Hypotheken

Thoma Post Makelaars heeft haar eigen hypotheekafdeling, Thoma Post Hypotheken. Door alle service op het gebied van het kopen van een huis onder één dak te hebben, kunnen we je nog beter van dienst zijn dan collega-makelaars. Onze erkend hypotheekadviseurs zijn volledig onafhankelijk en worden niet beïnvloed door banken. Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbaar en onafhankelijk hypotheekadvies. Laat je informeren en neem contact op met Thoma Post Hypotheken via deze pagina.

Thoma Post Makelaars Enschede

Thoma Post Makelaars Enschede is gevestigd aan het Koningsplein 11, in de binnenstad van Enschede. Vanaf deze centrale locatie kunnen wij ons werkgebied perfect bedienen. Wil je meer weten over onze full service dienstverlening? Neem contact met ons op via deze pagina of vul het formulier bovenaan de pagina in.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure