Thoma Post Teamfoto Enschede

Huis te koop aan de Lipperkerkstraat in Enschede

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat aan de Lipperkerkstraat in Enschede? Neem dan eens een kijkje naar ons huidig aanbod van huizen die te koop staan in de omgeving. Niet alleen heeft Thoma Post een groot en veelzijdig aanbod, ook beschikken wij over onafhankelijke erkende adviseurs die voor jou het beste advies kunnen geven! Nieuwsgierig? Lees snel verder.

Lipperkerkstraat

De Lipperkerkstraat is een lange straat, beginnend aan de Klomp, in de wijk Bothoven, tot aan de Oosterbegraafplaats in de wijk Sleutelkamp. Vanuit de Lipperkerkstraat begeef je je in no-time in het centrum van Enschede, waar een zeer groot en gevarieerd aanbod van winkels zich bevindt. Als je op zoek bent naar een huis in Enschede Oost, is de Lipperkerkstraat een perfecte optie.

Neem contact op

De Huizen

In de Lipperkerkstraat staan voornamelijk rustieke oudere rijtjeswoningen. Deze huizen zijn kenmerkend voor de wijk, de Bothoven,  waar de Lipperkerkstraat doorheen loopt. Deze wijk is gebouwd in de 19e eeuw en bestond in die tijd voornamelijk uit fabrieken en arbeiderswoningen. In de jaren 80 zijn vele fabrieken gesloopt en is er ruimte gekomen voor nieuwbouw. De Lipperkerkstraat heeft in tegenstelling tot deze nieuwe delen van de Bothoven, gelukkig wel haar charmes bewaard gebleven.

Advies voor de best passende hypotheek

Ben je benieuwd hoe je jouw beoogd huis dat te koop staat in de Lipperkerkstraat kan financieren? Thoma Post Makelaars staat ook hierbij voor je klaar! Wij hebben een team van erkende hypotheekadviseurs die je een onafhankelijk advies kunnen geven hoe jij het best je hypotheek in kan vullen. Doordat deze adviseurs niet op commissiebasis werken vanuit de banken, zal je een eerlijk beeld krijgen wat voor jou de beste keuze is!

Contact

Klinkt je dit als muziek in de oren en wil je graag met ons verder in gesprek? Dat kan!

Kom langs in onze vestiging aan Koningsplein 11 in Enschede of bezoek onze pagina hier.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure