Thoma Post Teamfoto Enschede 2023

Huis te koop in Hogeland in Enschede?

Zoek je een huis die te koop staat in de wijk Hogeland in Enschede? Wacht dan niet langer en laat je door Thoma Post Makelaars zowel inspireren als adviseren! Door onze kennis en ervaring weten wij alle ‘in’s and out’s’ van de Enschedese woningmarkt en kunnen wij je een zo efficiënt mogelijke service bieden, zodat je nooit je kans mist!

Hogeland

De wijk Hogeland is onderverdeeld in twee delen: Hogeland-Noord en Hogeland-Zuid. Veel straatnamen zijn geïnspireerd van namen van Indonesische eilanden, waarbij de Javastraat, de straat waar de bekende Enschedese schrijver en dichter  Willem Wilmink is geboren, daarmee de bekendste straat van de wijk is. De wijk is in de jaren 20 van de vorige eeuw gebouwd, met een uitbreiding in de vorm van Hogeland-Zuid in de jaren 30. Wegens de centrale ligging ten opzichte van het centrum, de kromme straten en de aanwezigheid van vele faciliteiten en scholen biedt deze wijk zich uitstekend voor (jonge)gezinnen. Deze wijk in Enschede Oost is een perfecte uitvalsbasis en velen hebben hier hun droomhuis al gevonden.

Neem contact op

Financieel advies

Ben je benieuwd naar wat je financiële mogelijkheden zijn en ben je opzoek naar het juiste advies? Kom dan langs bij onze hypotheekadviseurs in ons kantoor in Enschede aan het Koningsplein 11 of breng een bezoek aan onze website als je meer wilt weten over ons advies voor de beste hypotheek voor jou. Niet alleen heeft Thoma Post Makelaars een makelaarsteam en een team aan onafhankelijke hypotheekadviseurs, ook heeft Thoma Post Makelaars de expertise en de mogelijkheden om je zo snel mogelijk te kunnen helpen met de aankoop van je nieuwe woning in Hogeland in Enschede.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.