Thoma Post Teamfoto Enschede

Te koop Gronausestraat Enschede

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat aan de Gronausestraat in Enschede? Thoma Post Makelaars helpt je graag verder! Door middel van jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk zijn wij uitgegroeid tot dé lokale en regionale specialist in Enschede en omgeving. Lees snel verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen. 

Wonen in een huis dat te koop staat aan de Gronausestraat in Enschede

Wil je wonen in een huis dat te koop staat aan de Gronausestraat in Enschede? Dan ben je vast benieuwd naar je nieuwe leefomgeving. De straatnaam zegt het al: de Gronausestraat is een lange straat die van Enschede, via Glanerbrug, naar Gronau loopt. Doordat de straat een aantal woonplaatsen beslaat, is het lastig om één beeld te schetsen. De Gronausestraat is de perfecte plek voor mensen die makkelijk bereikbaar willen zijn en op steenworp afstand van Duitsland willen wonen. Daarnaast ben je op de Gronausestraat dicht bij de N35 of A35, waarmee je snel in andere steden in Nederland of Duitsland bent. Deze straat in Enschede Oost is dus een perfecte uitvalsbasis.

Neem contact op

Een hypotheek voor je huis

Het (ver)kopen van een huis zorgt niet alleen voor veranderingen op emotioneel gebied, maar ook op financieel gebied wijzigt er veel. Zo kan het voorkomen dat je nog financiering nodig hebt voor je huis. Thoma Post Makelaars heeft een eigen hypotheekafdeling, Thoma Post Hypotheken. Door alles onder één dak te bieden behoud je overzicht en zijn de communicatielijnen tussen jou, je hypotheekadviseur en je makelaar zeer kort. Onze erkend hypotheekadviseurs zijn volledig onafhankelijk en worden niet beloond door banken. 

Thoma Post Makelaars Enschede

Thoma Post Makelaars Enschede is gevestigd aan het Koningsplein 11 in Enschede. Vanaf deze centrale locatie kunnen wij ons werkgebied perfect bedienen. Wil je meer weten over onze full service dienstverlening? Neem via deze pagina contact met ons op.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure