Team Enschede Scaled 1 2

Huis te koop in Enschede Noord

Enschede Noord is een gewild deel om te wonen. Met de wijken zoals Twekkelerveld, Deppenbroek, Roombeek en het dorp Lonneker, een plek waar voor iedereen wat wils is. Je kunt genieten van de rustige en groene omgeving, terwijl je alle voorzieningen van het stadscentrum binnen handbereik hebt. Doordat het hoofdkantoor van Thoma Post Makelaars hier is gevestigd hebben wij veel kennis van de lokale vastgoedmarkt en wat het huidige aanbod is. Zo helpen wij jou met het vinden van jouw droomhuis in Enschede Noord.

Neem contact op

Wat heeft Enschede Noord jou te bieden?

Enschede Noord biedt een diversiteit aan woningen die perfect passen bij verschillende woonwensen. Wil je een sfeervol jaren ’30 woning of liever een moderne nieuwbouwwoning? 

Straten zoals de Vanekerstraat, Mozartlaan en de Pompstationweg zijn straten in wijken die bekend staan om de ruime en groene omgeving, waardoor het ideaal is voor gezinnen en mensen die van een rustige leefomgeving houden. Houd je meer van de drukte of zit je liever wat dichterbij de stad? Neem dan eens een kijkje aan de Deurningerstraat, Roomweg of de Minkmaatstraat. Hier woon je dichtbij de singel en ben je zo in het bruisende centrum. 

Wonen in Enschede Noord kent veel verschillende voordelen. Zo kun je naar hartenlust wandelen en fietsen in het prachtige buitengebied van Enschede. Tegelijkertijd zijn alle voorzieningen die je maar kunt bedenken, zoals scholen, winkels en openbaar vervoer, binnen handbereik. In het centrum van Enschede heerst een bruisende stadssfeer waar altijd wat te doen is.

Schakel Thoma Post Makelaars in

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Neem dan contact met ons op. Onze ervaren makelaars hebben kennis van de lokale omgeving en kunnen jou verschillende opties bieden van huizen uit ons huidige aanbod. Of je nu op zoek bent naar een starterswoning, een gezinswoning of een mooie herenwoning, met onze expertise kunnen wij jou begeleiden bij het kopen van een huis in Enschede Noord. Heb je een mooie woning gevonden? Dan bieden wij ook professionele begeleiding tijdens het aankoopproces. Onze makelaars adviseren en ondersteunen bij het onderhandelen over de prijs, het regelen van bouwkundige inspecties en het afhandelen van verschillende juridische aspecten. Zo kun jij gerust de koopovereenkomst tekenen en Enschede Noord jouw nieuwe thuis noemen.

Klaar voor de volgende stap?

Of je nog aan het twijfelen bent of al de keuze hebt gemaakt voor de volgende stap, Thoma Post Makelaars staat voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en laat onze makelaars zelf vertellen hoe wij jou het beste kunnen helpen bij het vinden van jouw ideale woning in Enschede Noord. Je kunt ons kantoor vinden aan het Koningsplein 11 in Enschede, dus kom eens gauw langs bij ons. Misschien wel jouw toekomstige buren!

Wil je graag wonen in Enschede Noord? Hier vind je het aanbod:


1999

Maak kennis met ons!

Bij het verkopen of kopen van een huis of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure