Thoma Post Teamfoto Enschede

Huis te koop aan de Oldenzaalsestraat in Enschede

Wil je graag een huis kopen aan de Oldenzaalsestraat in Enschede en omstreken? Bekijk ons actuele aanbod op onze website en laat u verrassen door de mogelijkheden! Thoma Post Makelaars werkt met een groot netwerk van potentiële kopers én verkopers, waardoor je altijd als eerst op de hoogte bent van het aanbod bij jou in de buurt!

De Oldenzaalsestraat

De Oldenzaalsestraat is van oudsher al één van de belangrijkere verbindingen tussen Oost-Nederland en Duitsland. Via Oldenzaal vormt Enschede de brug met de belangrijke Duitse grensstad Nordhorn. Nog steeds is deze straat een belangrijke aanvoerroute van en naar Duitsland en is er een grote mate van doorstroming van het verkeer belangrijk. Anno 2018 is gemeente Enschede begonnen met de herstructurering van de infrastructuur van de Oldenzaalsestraat. Dit zorgt niet alleen voor dat het centrum nog makkelijker bereikbaar wordt vanuit Noord-Enschede, ook zorgt het ervoor dat het aanzicht zal worden verbeterd en de straat voor fietsers veiliger gemaakt wordt. Al met al zijn dit belangrijke verbeteringen aan de straat, zodat het nog aantrekkelijker wordt om aan de Oldenzaalsestraat te wonen!

Neem contact op

Onafhankelijk advies

Ben je benieuwd naar bijpassend financieel advies? Thoma Post Hypotheken kan je daar in voorzien! Wij hebben erkende hypotheekadviseurs om zo een onafhankelijk advies te kunnen verstrekken. Hiernaast werkt ons team aan adviseurs nauw samen met onze makelaars om een zo correct en optimaal mogelijk service te kunnen verlenen. waarbij jij als klant, centraal staat.

Neem eens een kijkje op onze pagina of bezoek ons kantoor in het centrum van Enschede aan Koningsplein 11.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure