Thoma Post Teamfoto Enschede

Huis te koop aan de Mozartlaan in Enschede

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat aan de Mozartlaan in Enschede? Dan ben je bij Thoma Post Makelaars aan het juiste adres! Wij bieden het totaalplaatje als het gaat om de aankoop van een huis alsmede de verkoop van je huidige woning. Van verhuisservice tot aan onafhankelijk hypotheekadvies, bij Thoma Post kan het allemaal! Lees snel verder hoe wij jou het zo gemakkelijk mogelijk kunnen maken.

De Mozartlaan

De Mozartlaan is gelegen in de wijk Bolhaar in het stadsdeel Noord in Enschede. Met 30.000 inwoners is stadsdeel Noord de op twee na grootste stadsdeel van Enschede. De Mozartlaan loopt parallel aan de Deurningerstraat, waardoor je relatief snel Oldenzaal en Hengelo bereiken kan. De afstand tot het centrum is ongeveer twee kilometer; dankzij het feit dat de wijk grenst aan de Deurningerstraat begeef je je ook snel in het centrum.

Neem contact op

Thoma Post Full Service

Of je nu een verhuisteam nodig hebt of juist hypothecair advies, Thoma Post Makelaars helpt je zo goed mogelijk, zodat je je niet druk hoeft te maken! Ben je benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is met de indeling van je nieuwe woonkamer of keuken? Neem dan eens op deze pagina een kijkje voor inspiratie vanuit onze Instagram pagina.

Ons kantoor

Wil je graag een afspraak maken of ben je benieuwd naar onze full service, kom dan eens langs op ons kantoor aan Koningsplein 11 in het centrum van Enschede. Wij zijn elke werkdag geopend van 9:00 tot 17:30. Wil je graag kennismaken met ons, maar heb je liever ‘s avonds of in het weekend contact? Dat kan ook! Wij hebben een Livechat op onze website, waardoor we je elke dag tussen 9:00 en 23:00 kunnen helpen!

 


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure