Thoma Post Teamfoto Enschede

Huis te koop aan de Minkmaatstraat in Enschede?

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat aan de Minkmaatstraat in Enschede? Thoma Post Makelaars gaat voor jou aan de slag! Het zeer bekwame makelaarsteam helpt je met je zoektocht naar je droomhuis aan de Minkmaatstraat in Enschede. Of je nu een vrijstaande woning zoekt of een rustige twee onder een kap woning, de Minkmaatstraat is van alle markten thuis. Wil je graag meer weten over de straat, een huis kopen in Enschede Noord of ben je benieuwd naar hoe Thoma Post Makelaars jou als geen ander helpen kan? Lees dan snel verder!

Neem contact op

Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure