Thoma Post Teamfoto Enschede

Huis te koop aan de Pompstationsweg in Enschede

Zoek je een huis dat te koop staat aan de Pompstationsweg in Enschede? Kijk dan snel hier voor ons actuele aanbod! Thoma Post Makelaars kent de regio als geen ander en kan effectief en snel handelen. Huis gevonden en benieuwd wat je voor je eigen huis kan krijgen? Neem hier contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Lees snel verder op welke manieren Thoma Post Makelaars voor jou meerwaarde biedt!

Wonen aan de Pompstationsweg in Enschede

In het buitengebied, grenzend aan de wijk Bolhaar bevindt zich de Pompstationsweg. De weg loopt in een verkapte U-bocht, waarbij de oostelijke kant eindigt bij voetbalvereniging T.V.V. Enschede. De westelijke kant eindigt een stukje noordelijker, en de straat wordt gekruist door de Witbreuksweg. Wegens de ligging begeef je je helemaal in de natuur, maar toch ben je in een mum van tijd op de Hengelosestraat. Ideaal dus als je een huis wil kopen in Enschede Noord.

Neem contact op

Gratis waardebepaling

Ook voor de verkoop van je huidige woning zit je bij Thoma Post Makelaars helemaal goed! Niet alleen doen onze makelaars er alles aan om de juiste koper te vinden voor jouw woning, ook kan je een gratis waardebepaling laten uitvoeren door ons, compleet met adviesrapport o.b.v. vergelijkbare woningen bij jou in de omgeving!

Gratis verhuisservice

Ben je ook geen kei in verhuizen? Geen probleem, Thoma Post Makelaars helpt je om je verhuizing zo makkelijk mogelijk te maken! Hierbij een kort overzicht wat deze gratis service inhoudt!

✅ Ruime aanhanger voor de verhuisdag
✅ 10 gratis verhuisdozen
✅ 25 verhuiskaarten met je nieuwe huis
✅ 1 maand 30m2 opslagruimte bij SPACEWINNER
✅ Handige checklist

Benieuwd geworden en wil je een afspraak inplannen? Kom dan langs ons kantoor op Koningsplein 11 in het centrum van Enschede of bel ons op 053 4340038!


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure