Thoma Post Teamfoto Enschede

Huis te koop in Roombeek Enschede

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat in de wijk Roombeek in Enschede? Thoma Post Makelaars helpt je graag in je zoektocht! Niet alleen heeft Thoma Post Makelaars decennialang ervaring in de makelaardij, ook staat er een team van hypotheekadviseurs voor je klaar die jou het beste advies kan geven. Wil je meer weten over wonen in Roombeek, een huis kopen in Enschede Noord of ben je op zoek naar het beste financieel advies op maat? Lees dan snel verder!

De locatie

Roombeek is een veelzijdige wijk, met een groot variërend aantal huizen, voor elk wat wils dus! De wijk loopt vanaf het centrum van Enschede richting het noorden, evenredig aan de Oldenzaalsestraat. De bereikbaarheid is één van de grootste voordelen van de wijk, want via de vele uitvalswegen zit in no-time in het centrum. Daarnaast kenmerkt de wijk zich ook wegens de gemakkelijke bereikbaarheid ten opzichte van de stad Hengelo en Enschede Kennispark.

Neem contact op

Renovatie van de wijk

In het jaar 2000 zorgde de vuurwerkramp ervoor dat vele huizen in Roombeek verwoest waren. Hierna is de wederopbouw begonnen en was er een grote mate van bedrijvigheid te vinden waarbij huizen van alle soorten en maten herbouwd werden.

Dit gaf een frisse nieuwe uitstraling, waardoor deze wijk met een rijk en droevig verleden toch weer er bovenop is gekomen.

Hypotheekadvies nodig?

Ook bij Thoma Post Makelaars staat er een team van onafhankelijke hypotheekadviseurs voor je klaar om je eerlijk en juist advies te geven over je financiële mogelijkheden. Onze hypotheekadviseurs zijn door de SEH erkend als onafhankelijke adviseurs.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat onze adviseurs voor jou kunnen betekenen? Bezoek dan hier de webpagina over hypotheken op de website van Thoma Post.

Contact

Wil je graag langskomen voor een kennismakingsgesprek? Dat kan! Wij zijn gevestigd op Koningsplein 11 in Enschede en doordeweeks open tussen 9:00 en 17:30. Wil je ook graag na onze openingstijden contact? Dat kan ook! Klik hier om naar onze livechat te gaan, waar wij je graag te woord staan.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure