Thoma Post Teamfoto Enschede

Huis te koop in Stokhorst in Enschede

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat in de wijk Stokhorst in Enschede? Dan ben je bij Thoma Post Makelaars aan het juiste adres! Wij zijn de grootste makelaar van Oost-Nederland en hebben decennialang ervaring in de makelaardij en kunnen je daarom het beste advies geven over je volgende woning. Ben je ook benieuwd naar wat financieel allemaal mogelijk is? Lees dan snel verder!

Stokhorst

De wijk stokhorst is een relatief kleine en groene wijk in het Noordoosten van Enschede die het leven zag als buitenplaats van voormalige textielfabrikanten. De wijk is onderverdeeld in drie gebieden, het oudere gedeelte ‘Stokhorst Noord’ wat zich kenmerkt door de vele riante villa’s, ‘Park stokhorst’ een relatief modern gedeelte van de wijk dat in de jaren 70 is gebouwd en ‘’t Ribbelt’ de plek waar de meeste faciliteiten van de wijk zijn gevestigd.

Neem contact op

De wijk Stokhorst kenmerkt zich in het algeheel door de het vele groen wat er bloeit en groeit en haar vele sportfaciliteiten die de wijk kent. De twee sportparken, ‘Schreurserve’ en ‘De Kroedkotten’ worden gebruikt door twee voetbalverenigingen en een honk- en softbalclub. De ligging ten opzichte van het centrum is relatief dichtbij, want de wijk Roombeek grenst aan de rand van Stokhorst. Het is een ideale plek als je op zoek bent naar een koophuis in Enschede Noord.

Hypothecair advies

Ben je tijdens je zoektocht naar een huis in Stokhorst ook op zoek naar het beste onafhankelijke financiële advies wat er maar te winnen valt? Zoek dan niet verder en neem contact op met onze hypotheekafdeling. Onze erkende adviseurs vormen samen met onze makelaars de ruggengraat van de organisatie en zullen je zo goed mogelijk advies geven. Kom gezellig langs bij ons kantoor aan Koningsplein 11 in het centrum van Enschede en laat je inspireren!


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure