Thoma Post Teamfoto Enschede

Huis te koop aan de Deurningerstraat in Enschede

Zoek je een huis dat te koop staat aan de Deurningerstraat in Enschede en ben je benieuwd hoe je financieel ervoor staat? Thoma Post Makelaars helpt je met het vinden van jouw droomhuis en geeft je ook nog eens onpartijdig hypothecair advies!

De Deurningerstraat

De Deurningerstraat loopt van de rand van Enschede-Noord en de wijk Deppenbroek tot dicht tegen het centrum van Enschede. De straat mondt uit in de Weerseloseweg die langs de wijk Lonneker-West loopt. Deze verbinding zorgt ervoor dat je zelfs vanuit het Noord-Oosten van Hengelo gemakkelijk tot aan de periferie van het centrum van Enschede kan komen.

Neem contact op

De huizen

De Deurningerstraat omvat meerdere type huizen, veelal twee-onder-een-kap, maar ook rijtjeswoningen en alleenstaande huizen. Vele huizen hebben een rustiek karakter met originele facades uit de industriële tijd, maar dan uiteraard flink vernieuwd van binnen. Naast deze prachtige oudere woningen kent de Deurningerstraat ook huizen die zeer modern zijn en  Vanwege de ligging en de vele verschillende soorten huizen is de Deurningerstraat een zeer mooie locatie om te wonen!

Hypothecair advies

Heb je nu een huis op het oog dat te koop staat aan de Deurningerstraat in Enschede en wil je graag eerlijk en onafhankelijk advies? Dan kan je ook bij Thoma Post Makelaars terecht!

Wij hebben een team van door de SEH erkende hypotheekadviseurs die je een onafhankelijke blik geven over de mogelijkheden.

Onze vestiging in Enschede

Ben je benieuwd wat wij nog meer voor je kunnen betekenen of wil je graag op gesprek komen, dan kan je hier een afspraak maken, of kom gewoon gezellig eens langs voor een praatje bij onze vestiging. Wij zijn gevestigd op Koningsplein 11 in Enschede. Voor onze openingstijden en telefoonnummer klik hier.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure