Thoma Post Teamfoto Enschede

Huizen te koop aan de Roomweg in Enschede

Ben je aan het zoeken naar huizen die te koop staan aan de Roomweg in Roombeek in Enschede? Of ben je op zoek naar een ander huis in Enschede Noord? Kijk dan snel naar onze huidige aanbod voor huizen aan de Roomweg en omstreken! Thoma Post levert je een van A-tot-Z service waarbij er goed geluisterd wordt naar wat je echt wilt. Onze slogan luidt: Makelaars met meer, kom hier te weten welke extra’s wij jou kunnen bieden!

De locatie

De Roomweg ligt in de Enschedese wijk Roombeek en is van oudsher onderdeel van de arbeiderswijk Roombeek. De straat werd ten tijde van de Industriële revolutie in Nederland opgebouwd en kende een periode waarin in korte tijd veel veranderd is. Niet alleen werd er in de jaren ‘80 van de vorige eeuw flink geherstructureerd in de wijk, ook was er in het jaar 2000 een verschrikkelijke ramp die de wijk letterlijk op zijn kop zette. Na dit voorval is er meteen begonnen met de wederopbouw, waardoor de Roomweg voor ongeveer 50 procent bestaat uit moderne panden die in deze eeuw zijn gebouwd. Naast het grote aantal van moderne panden zijn er genoeg rustieke woningen te vinden met nostalgische gevels, die de straat kenmerkt en een rustgevende uitstraling bezorgt.

Neem contact op

Advies op maat

Voor al je hypothecaire vragen kan je bij het team van hypotheekadviseurs van Thoma Post Makelaars terecht. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek hier onze pagina over hypotheken of kom langs bij onze vestiging aan het Koningsplein 11 in Enschede. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30. Wil je graag na openingstijden contact met ons? Dat kan! Klik hier om naar onze over ons pagina te gaan.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure