Team Enschede Scaled 1 2

Wonen in Enschede

Als je op zoek bent naar een woning in Enschede, ben je bij ons, Thoma Post Makelaars aan het juiste adres. Als makelaar in Enschede hebben wij een uitgebreid aanbod van huizen te koop in deze bruisende stad. Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning, nieuwbouwhuis, appartement in Enschede, bungalow of studio, wij helpen jou met het kopen van jouw droomhuis. Met onze full service dienstverlening kun je ook bij ons terecht voor je taxatie, verduurzaming, financiering en beleggingen. Dat maakt het kopen van je huis in Enschede een stuk makkelijker.

Neem contact op

Onze woningmakelaardij

Het team van Thoma Post Makelaars Enschede bestaat uit ongeveer 20 mensen. Allemaal gespecialiseerd in hun eigen vak. Met een sterk netwerk en uitgebreide kennis van de Enschedese vastgoedmarkt, kunnen wij je begeleiden bij het hele proces van het kopen van een huis in Enschede. Onze ervaren makelaars staan klaar om je te helpen van A tot Z in het koopproces. Van het zoeken naar geschikte woningen tot het regelen van bezichtigingen en het onderhandelen over de prijs, wij zorgen ervoor dat het kopen van een huis in Enschede een vlotte en succesvolle ervaring wordt. Dan kun jij binnenkort Enschede je nieuwe thuis noemen.

Full service dienstverlening

Een huis koop je niet zomaar. Daarom bieden wij bij Thoma Post Makelaars ook aanvullende dienstverlening aan om jou volledig te ontzorgen bij het kopen van een huis. Zo kun je ook bij ons terecht voor je woningtaxatie. Onze taxateurs zijn NRVT gecertificeerd en lid van de NVM. Zo zijn onze taxateurs experts in het bepalen van de waarde van woningen in Enschede en krijg jij een volledige en nauwkeurige taxatie. Bij onze eigen hypotheekafdeling kun je terecht voor al je vragen over financiering. Wil je graag duurzamer wonen? Daar helpen onze verduurzamingsexperts je graag bij met een persoonlijk verduurzamingsrapport.

Heb je al een woning in Enschede en ben je van plan deze te verkopen? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze makelaars weten hoe ze jouw huis optimaal kunnen presenteren aan potentiële kopers. In samenwerking met verkoopstylisten en met behulp van ons uitgebreide netwerk zorgen wij ervoor dat jouw huis opvalt tussen het huidige aanbod en de verkochte huizen in Enschede.

Thuis in Enschede

Wonen in Enschede biedt talloze voordelen. De stad heeft een bruisend centrum met vele voorzieningen zoals scholen, winkels, restaurants en culturele voorzieningen. Bovendien is Enschede omgeven door prachtige Twentse natuur. Hier kun je genieten van een heerlijke wandeling of fietstocht in de nabijgelegen groene gebieden. Enschede heeft een uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de centrale ligging aan de A35. Al deze punten samen en de vriendelijke en nuchtere gemeenschap, maakt Enschede de ideale plek om je thuis te maken. Wil je niet alleen wonen maar ook werken in Enschede? Wij kunnen je ook helpen aan bedrijfspanden.

Neem contact met ons op of loop eens binnen bij ons kantoor aan het Koningsplein 11 in Enschede. Dan bespreken we jouw wensen en behoeften en wat Thoma Post Makelaars jou kan bieden.

Weet je al waar je wil wonen? Enschede is een grote stad en heeft een ruim aanbod in verschillende delen van de stad.


1999

Maak kennis met ons!

Bij het verkopen of kopen van een huis of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure