Team Enschede Scaled 1 2

Huis te koop in Enschede West

Ben jij op zoek naar een huis in Enschede West? Met zijn diverse wijken, groene omgeving en gunstige ligging, is Enschede West een aantrekkelijke bestemming voor iedereen, zowel gezinnen, stellen en studenten. Wil jij graag wonen in een levendige en comfortabele woonomgeving? Lees dan verder.

Neem contact op

Wat kun je vinden in Enschede West?

Een groot voordeel van het kopen van een huis in Enschede West is de nabijheid van diverse voorzieningen. Of je nu wilt winkelen, uit eten gaan of genieten van recreatieve activiteiten, alles is binnen handbereik. Met winkelcentra, restaurants, parken en sportfaciliteiten in de buurt hoef je nooit ver te reizen voor jouw dagelijkse behoeften. Neem bijvoorbeeld de Haaksbergerstraat of de Hengelosestraat. Deze straten zijn super centraal gelegen en je bent in een mum van tijd in de stad van Enschede.

Aan de Bosweg in Enschede en de Bruggerstraat in Enschede woon je in gezellig woonwijken dichtbij verschillende voorzieningen zoals sportfaciliteiten en scholen. Iets verder van de drukke straten af kun je genieten van de groene omgeving en de rust, maar heb je wel alle voorzieningen die Enschede te bieden heeft in de buurt.

Enschede West heeft uitstekende verbindingen met de bus. Met de auto ben je zo op N-wegen en snelwegen waardoor je gemakkelijk naar andere delen van de stad of omliggende steden kunt reizen. Of je nu werkt in het centrum van Enschede of in de nabijgelegen steden zoals Hengelo of Almelo, Enschede West biedt een ideale locatie.

Thoma Post Makelaars helpt je graag

Kortom, Enschede West is een fantastische plek om een huis te kopen. Bij Thoma Post Makelaars helpen onze makelaars je graag tijdens het aankoopproces van jouw huis in Enschede West. Met hun kennis en ervaring van de lokale Enschedese markt beschikken zij over de juiste expertise om jou te begeleiden tijdens deze belangrijke stap uit je leven. Bekijk het huidige aanbod in Enschede West of neem contact op met ons kantoor in Enschede.

 


1999

Maak kennis met ons!

Bij het verkopen of kopen van een huis of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure