Thoma Post Teamfoto Enschede 2023

Appartement Enschede

Als je op zoek bent naar een appartement in Enschede zijn er vele keuzes die je kunt maken. Wil je in het centrum wonen of juist liever aan de rand van de stad? Huren of juist liever kopen? In iedere situatie zijn er verschillende voor- en nadelen te noemen. De makelaars van Thoma Post Makelaars helpen je graag verder tijdens je zoektocht naar een appartement in Enschede..

Kopen of huren?

De keuze tussen kopen en huren lijkt lastig, omdat beiden zowel voor- als nadelen hebben. Als je een appartement in Enschede huurt, heb je afhankelijk van je huurcontract de mogelijkheid om deze per maand op te zeggen en ben je flexibel op momenten dat het nodig is, zoals bij het veranderen van baan of een verminderd inkomen door persoonlijke omstandigheden. Bij een koophuis is dit lastiger omdat je vaak te maken hebt met de lasten van een hypotheek. Verder ben je met een koophuis wel vrijer om de inrichting van je huis te bepalen door bijvoorbeeld het veranderen van de binnenmuren, ramen of kozijnen.

Neem contact op

Thoma Post Hypotheken

Ook op financieel gebied zitten er verschillen tussen het huren of kopen van een appartement in Enschede. Thoma Post Makelaars is een full-service makelaarskantoor, dat houdt in dat we ook hypotheekadvies aanbieden vanuit onze eigen hypotheekafdeling, Thoma Post Hypotheken. Onze erkende hypotheekadviseurs beschikken over alle nodige kennis en kunde voor het afsluiten van de hypotheek die het best bij jouw situatie past.

Enschede

Enschede, de grootste stad van Overijssel, telt meer dan 160.000 inwoners. Dat het een echte stad is, merk je aan de vele voorzieningen in en om het centrum van de stad. Eindeloos winkelen, genieten van lange zomeravonden in de vele horecagelegenheden in de stad, musea bezoeken en uitstapjes maken naar de nabije natuur: zomaar een aantal dingen die er in Enschede te doen zijn. De goede verbindingen met zowel de rest van Nederland als Duitsland maken het bij uitstek een geschikte woonplaats voor iedereen.

Thoma Post Makelaars

Thoma Post Makelaars Enschede is de lokale en regionale specialist in Enschede en omgeving. Je appartement in Enschede kopen, verkopen, huren of verhuren? Neem contact met ons op en onze makelaars Hugo, Marco, Martin en Wouter staan je graag te woord. De contactgegevens vind je hier. Heb je een bungalow te koop staan in Enschede? Of ben je juist op zoek naar een studio in Enschede? Ook dan helpen wij jou graag!


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure