Thoma Post Teamfoto Enschede

Huis te koop Enschede Zuid

Huis te koop in Enschede Zuid? Thoma Post Makelaars Enschede is dé makelaar van Enschede. De wijken Wesselerbrink, Helmerhoek en Stroinkslanden zijn gelegen onder de snelweg A35 en hebben naast een uitstekende bereikbaarheid vanaf Nederlandse steden ook enkele uitvalswegen richting onze oosterburen in Duitsland. Lees snel verder om te weten wat wij voor je kunnen betekenen.

Huis te koop zetten in Enschede Zuid

Het verkopen van je huis is een grote stap. Wanneer je je huis in Enschede Zuid te koop wil zetten, helpen wij je graag. Allereerst maken we kennis met elkaar en inventariseren we jouw wensen en mogelijkheden. Omdat wij in het centrum van Enschede gevestigd zijn, weten we altijd wat er speelt in de gehele stad. Aan de hand van een nauwkeurige waardebepaling, die de basis is voor de vraagprijs van jouw huis, gaan we op zoek naar de meest innovatieve en creatieve ideeën om jouw huis op unieke wijze in de markt te positioneren.

Neem contact op

Enschede

Enschede is de grootste stad van Overijssel en kent 160.000 inwoners, die verspreid wonen over de vele wijken die Enschede kent. Aan de oostkant grenst Enschede aan de Duitse stad Gronau en de bereikbaarheid van Nederlandse steden is zeer goed door de aanwezigheid van vele uitvalswegen. Naast het stadsleven, met vele horecagelegenheden en modewinkels is de rust en ruimte van het Twentse platteland nooit ver weg. 

Wil je een huis kopen in Enschede Zuid? Hier staan huizen te koop:

Thoma Post Makelaars Enschede

Thoma Post Makelaars Enschede is gevestigd aan het Koningsplein tegenover het MST ziekenhuis. Vanaf deze locatie kunnen wij de markt perfect bedienen. Onze makelaars Hugo, Marco, Martin en Wouter staan graag voor je klaar bij het vinden of verkopen van een huis dat te koop staat in Enschede Zuid. Neem contact met ons op via deze pagina.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure