Team Enschede Scaled 1 2

Werken in Enschede

Ben je op zoek naar een werkplek in een goed bereikbare en dynamische stad? Denk dan eens aan ons, Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Enschede is een stad die volop kansen biedt voor ondernemers en bedrijven. Thoma Post Bedrijfsmakelaars in Enschede is gespecialiseerd in het vinden van de perfecte bedrijfspand voor jouw organisatie. Of je nu op zoek bent naar een klein kantoor, een groter magazijn, huur of koop. Wij hebben een breed scala aan opties beschikbaar in Enschede en de regio Twente.

Neem contact op

De dienstverlening van Thoma Post Bedrijfsmakelaars

Onze bedrijfsmakelaars hebben veel kennis van de lokale vastgoedmarkt. Met ons uitgebreide netwerk kunnen wij je helpen bij het vinden van de ideale kantoorruimte in Enschede die aansluit bij jouw specifieke behoeften. Ben je een start-up die op zoek is naar een vernieuwende en inspirerende omgeving of een gevestigd bedrijf dat wil uitbreiden? Enschede biedt voor alle partijen vele mogelijkheden en onze bedrijfsmakelaars begeleiden je bij het hele proces van het huren of kopen van een bedrijfspand in Enschede.

Naast het aanbieden van kantoorruimtes, bieden wij ook professionele taxatiediensten voor bedrijfspanden in Enschede. Onze taxateurs zijn NRVT geregistreerd en ervaren in het taxeren van bedrijfspanden en commercieel vastgoed. Of je nu een taxatie nodig hebt voor financieringsdoeleinden, aan- of verkoopbeslissingen of voor andere zakelijke doeleinden, bij ons krijg je een nauwkeurige en betrouwbare taxatiewaarde van je bedrijfspand in Enschede.

Ondernemend Twente

Enschede is een stad die volop mogelijkheden biedt voor bedrijven. Met een strategische ligging aan de A35 en de nabijheid van de Duitse grens, maakt het ondernemen in Enschede nog aantrekkelijker. De stad heeft uitstekende voorzieningen, goede bereikbaarheid met het openbaarvervoer en een diversiteit aan sectoren, waaronder technologie, innovatie en creatieve industrie. Al deze elementen maakt Enschede de ideale locatie om te ondernemen en te groeien.

Een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze experts?

Als Thoma Post Bedrijfsmakelaars begrijpen wij de unieke behoeften van ondernemers en bedrijven. Wij streven ernaar om jouw zoektocht naar een kantoorruimte in Enschede zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van werken in Enschede. Of je nu op zoek bent naar een kantoorruimte, een bedrijfspand wilt taxeren of advies nodig hebt over commercieel vastgoed in Enschede, wij staan voor je klaar. Je kunt ons kantoor vinden aan het Koningsplein 11 in Enschede, kom eens keer langs en neem een kijkje in deze dynamische stad.


1999

Maak kennis met ons!

Bij het verkopen of kopen van een huis of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure