Team Enschede Scaled 1 2

Nieuwbouw Enschede

Op zoek naar een nieuwbouwwoning in Enschede? Bij Thoma Post Makelaars hebben we veel aanbod van lopende projecten in Twente en dus ook in Enschede. In samenwerking met Nieuw Wonen Twente bieden wij veel verschillende soorten nieuwbouwprojecten aan. Van appartementen tot gezinswoningen. En allemaal in duurzame stijl. Zo is er vast wel een nieuwbouwproject dat bij jou past.

Neem contact op

Waarom nieuwbouw in Enschede?

Ben je op zoek naar een plekje om helemaal eigen te maken? Overweeg dan zeker de mogelijkheid van het kopen van een nieuwbouwhuis in Enschede. Met de groeiende populariteit van de stad en het levendige centrum, is Enschede een geweldige stad om te wonen. Zowel voor studenten, jonge gezinnen of gepensioneerden. De uiteenlopende nieuwbouwprojecten maken dat er vast een project tussen zit die jou aanspreekt. Enschede bied je vele voorzieningen zoals scholen, winkels en restaurants. De goede bereikbaarheid met het ov en de verbindingen met de snelwegen zorgen dat je in een mum van tijd overal kunt komen. Ook zit je zo in Duitsland.e

Het voordeel van nieuwbouw

Een groot voordeel van nieuwbouw is, is dat vele huizen zijn voorzien van duurzame opties. Denk aan zonnepanelen, volledige isolatie en vloerverwarming. Dit betekent niet alleen meer comfort, maar ook lagere energiekosten op de lange termijn. Ook zijn de huizen gebouwd en ingericht volgens de laatste bouw en interieur trends. Alles is nieuw en dus geschikt voor de lange termijn. Vaak kun je de indeling, afwerking en kleur personaliseren zodat het helemaal naar je eigens smaak is. Jij hoeft hier voorlopig dus niet meer weg!

Nieuwe fase

Een huis kopen is vaak het begin van een nieuwe fase. Je gaat op jezelf wonen, je koopt samen je eerste huis of je wilt kleiner wonen. Door te investeren in een nieuwbouwhuis in Enschede maak je deel uit van een nieuwe en groeiende gemeenschap. Je gaat je nieuwe buren ontmoeten die ook net hun nieuwe huis hebben gekocht. Een geweldige kans om nieuwe mensen te leren kennen en samen te genieten van al het moois wat jullie nieuwbouwwijk en Enschede te bieden hebben.

Hier zijn momenteel nieuwbouwprojecten bezig in Enschede:

Meer weten?

Het kopen van een nieuwbouwhuis in Enschede biedt dus vele voordelen. Ben je nieuwsgierig naar wat Enschede jou te bieden heeft? Bekijk al onze lopende nieuwbouwprojecten hier. Ons kantoor vind je ook in Enschede. Kom eens langs, dan kunnen onze makelaars je meer vertellen over de projecten.


1999

Maak kennis met ons!

Bij het verkopen of kopen van een huis of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure