Teamfoto Almelo 2023 2

Kom jij ook wonen in Almelo?

Ben jij van plan om te gaan wonen in Almelo? Of woon je er al en wil je verhuizen binnen Almelo? Dan ben je bij Thoma Post aan het juiste adres! De stad biedt een breed aanbod verschillende woningen, van appartementen in Almelo, tot nieuwbouwwijken en karakteristieke jaren 30-woningen. Of je al precies weet waar jouw nieuwe huis in Almelo aan moet voldoen, of dit nog moet ontdekken, wij ondersteunen je graag in iedere stap van het aankoopproces van een huis kopen in Almelo.

Neem contact op

Ontdek de voordelen van wonen in een middelgrote stad

In Almelo wonen ruim 70.000 mensen. Dit zorgt voor genoeg stedelijke voorzieningen, maar ook de gezelligheid en knusheid van een binnenstad waarbij alles op loopafstand is. Maar ook als je in andere delen van Almelo woont, heb je alle voorzieningen die de stad te bieden heeft in de buurt. Zelfs als je een huis dat te koop staat in Almelo Schelfhorst overweegt, ben je binnen een half uurtje fietsen al bij het ziekenhuis, aan de andere kant van de stad. Een eigen ziekenhuis, voetbalstadion, woonboulevard, gezellig centrum, een haven en meerdere zwembaden: in Almelo is altijd wat te doen!

Groenste stad van Twente

Wist je dat Almelo het meeste water in het centrum heeft van alle Twentse steden? De stad ligt op een kruispunt van meerdere kanalen. Wonen aan het water is dus op veel plekken mogelijk. Naast water, staat Almelo bovendien bekend als de groenste stad van Twente. Met de vele stadsparken en groene wijken is het er heerlijk wonen.

Laat je adviseren door een aankoopmakelaar

Met jarenlange ervaring in Almelo en omstreken, kennen wij de woningmarkt in Almelo als geen ander. Onze makelaars kennen (gemeente) Almelo op hun duimpje. Wij staan niet alleen voor je klaar om je alles te vertellen over een woning, de locatie is zeker net zo belangrijk. Onze aankoopmakelaars in Almelo gaan graag met je in gesprek om jouw woonwensen in kaart te brengen en zo de perfecte wijk in Almelo te vinden waar jij je helemaal thuis zult voelen. Naast wonen kun je ook goed werken in Almelo. De stad is een perfecte uitvalsbasis voor bedrijven.


1999

Maak kennis met ons!

Bij het verkopen of kopen van een huis of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure