Teamfoto Almelo 2023 2

Huis kopen Borne

Een huis kopen in Borne? Thoma Post Makelaars Hengelo helpt je graag verder! Wij zijn gespecialiseerd in het aan- en verkopen, huren en verhuren en taxeren van huizen in Hengelo, Borne, Delden en omgeving. Lees meer om er achter te komen wat Thoma Post Makelaars Hengelo voor jou kan betekenen. 

Actief als aankoopmakelaar bij een huis kopen in Borne

Als je op zoek bent naar je droomhuis, wil je liever niets over het hoofd zien. Thoma Post Makelaars Hengelo is ook actief als aankoopmakelaar en dat betekent dat we je volledig ontzorgen tijdens het aankoopproces van een huis. Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren we samen met jou je woonwensen en stellen we je zoekprofiel op. Daarna leggen we woningen uit ons eigen aanbod en dat van collega-makelaars naast je zoekprofiel. Bij een match brengen we je op de hoogte. Zo weet je als allereerste van het nieuwste aanbod af, zelfs nog voordat het op Funda staat! Ons aanbod is groot. Zo hebben wij bijvoorbeeld woningen aan de Grotestraat in Borne of kun je bij ons een huis kopen aan de Tichelweg in Borne.

Neem contact op

Bezichtigingen en onderhandelingen

Een bezichtiging ingepland? Dan gaan we graag met je mee! We letten hierbij op belangrijke zaken zodat je na een eventuele aankoop niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Na geslaagde onderhandelingen bij de aankoop van het huis volgt een vastlegging van de gemaakte afspraken. Wij begeleiden je onder andere bij het overeenkomen van een opleverdatum en het eventueel overnemen van roerende zaken. De voordelen van een aankoopmakelaar zijn niet in één zin samen te vatten: je bent onder andere goed op de hoogte van de voortgang, krijgt hulp bij de lastige wet- en regelgeving, en hulp bij de onderhandelingen zodat je je droomhuis kunt kopen tegen de beste prijs en de meest gunstige voorwaarden. 

Neem contact op met Thoma Post Makelaars Hengelo via deze pagina. Wij staan graag voor je klaar! Wil je je huis in Delden te koop zetten? Ook dan ben je bij Thoma Post aan het juiste adres.

Ben je op zoek naar een huis in een van de volgende straten of wijken?


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure