Huis kopen Borne

Een huis kopen in Borne? Thoma Post Makelaars Hengelo helpt je graag verder! Wij zijn gespecialiseerd in het aan- en verkopen, huren en verhuren en taxeren van huizen in Hengelo, Borne, Delden en omgeving. Lees meer om er achter te komen wat Thoma Post Makelaars Hengelo voor jou kan betekenen. 

Actief als aankoopmakelaar bij een huis kopen in Borne

Als je op zoek bent naar je droomhuis, wil je liever niets over het hoofd zien. Thoma Post Makelaars Hengelo is ook actief als aankoopmakelaar en dat betekent dat we je volledig ontzorgen tijdens het aankoopproces van een huis. Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren we samen met jou je woonwensen en stellen we je zoekprofiel op. Daarna leggen we woningen uit ons eigen aanbod en dat van collega-makelaars naast je zoekprofiel. Bij een match brengen we je op de hoogte. Zo weet je als allereerste van het nieuwste aanbod af, zelfs nog voordat het op Funda staat!

Bezichtigingen en onderhandelingen

Een bezichtiging ingepland? Dan gaan we graag met je mee! We letten hierbij op belangrijke zaken zodat je na een eventuele aankoop niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Na geslaagde onderhandelingen bij de aankoop van het huis volgt een vastlegging van de gemaakte afspraken. Wij begeleiden je onder andere bij het overeenkomen van een opleverdatum en het eventueel overnemen van roerende zaken. De voordelen van een aankoopmakelaar zijn niet in één zin samen te vatten: je bent onder andere goed op de hoogte van de voortgang, krijgt hulp bij de lastige wet- en regelgeving, en hulp bij de onderhandelingen zodat je je droomhuis kunt kopen tegen de beste prijs en de meest gunstige voorwaarden. 

Neem contact op met Thoma Post Makelaars Hengelo via deze pagina. Steven, Koen, Maarten, Susan en Marieke staan graag voor je klaar!