Grotestraat Borne

De Grotestraat in Borne kenmerkt zich door de vele mogelijkheden omtrent wonen en werken. Niet alleen zijn er prachtige vrijstaande vooroorlogse woningen te vinden, ook zijn er rijtjeshuizen, twee-onder-een-kap-woningen, modern gebouwde vrijstaande woningen en bedrijfspanden te vinden. De Grotestraat is tevens de oudste straat van Borne en is compleet gewijzigd naar aanleiding van de verbouwing van het centrum van Borne. Hierdoor is de straat in tweeën gesplitst en is het grootste deel van de Grotestraat te vinden aan de oostkant van het centrum. 

Mocht je op zoek zijn naar huizen die te koop staan aan de Grotestraat in Borne, dan ben je bij Thoma Post Makelaars aan het juiste adres! Wij bieden een zeer groot aanbod aan van huizen en hebben een grote aanleveringen van nieuwe woningen, elke dag weer!

Schrijf je nu bij ons in en kom in het zoekersbestand, waardoor je altijd eerder op de hoogte bent van huizen die te koop staan in Borne dan de rest die alleen op Funda zoekt!

Neem contact op

Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure