Headers Nieuwe Website (17)

Huis kopen aan de Van Heemskerkstraat in Borne?

Huis kopen aan de Van Heemskerkstraat in Borne? Dan ben je bij Thoma Post Makelaars aan het juiste adres! Wij zijn dé aankoopspecialist van oost Nederland en helpen je graag op weg met het kopen van jouw nieuwe woning! Door onze jarenlange ervaring in het vak en de regio, weten wij als geen ander wat er allemaal bij komt kijken bij het kopen van een huis. Daarom willen zo goed mogelijk helpen met het hele proces van interesse tot aan de verhuizing zelf! Thoma Post gelooft namelijk in opl

Van Heemskerkstraat

De Van Heemskerkstraat is één van de meest centraal gelegen straten in de wijk Het Wensink. De straat kenmerkt zich door de ‘O’ vorm, waarbij er aan de binnen- en buitenkant van de straat woningen liggen. Elke woning aan de Van Heemskerkstraat heeft minimaal een perceel van 260m2, waardoor je genoeg woonruimte hebt voor een voor- en achtertuin en zelfs nog genoeg als je wil aanbouwen! 

Neem contact op

Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure