Bedankt overig header

Huis kopen aan de Tichelweg in Borne?

Huis kopen aan de Tichelweg in Borne? Dan zit je bij Thoma Post Makelaars helemaal goed!

Niet alleen regelen wij voor jouw het onderhandelproces, ook werken onze aankoopmakelaars nauw samen met ons team van onafhankelijke hypotheekadviseurs, waardoor je de beschikking kunt hebben over de experts in de hypotheekwereld! Om ervoor te zorgen dat je verzekerd bent van de maximale hypotheek voor de laagste rente, zoeken onze hypotheekadviseurs voor jou uit welke partij een hypotheek kan aanbieden die het beste bij jouw totaalplaatje past. Jouw eerste hypotheekgesprek zal net als je eerste gesprek met de makelaar niks kosten. Sterker nog, wij bieden je gratis en voor niks een vrijblijvende waardebepaling aan! 

Neem contact op

Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure