Bedankt overig header

Huis kopen aan de Weerselosestraat in Borne?

Huis kopen aan de Weerselosestraat in Borne? Dan zit je bij Thoma Post Makelaars aan het juiste adres!  Wij helpen iedereen om zijn of haar droomhuis aan te kopen, en met honderden klanten in het laatste jaar kunnen wij trots zeggen dat wij daar heel goed in zijn! Wil je weten hoe ook jij een streepje voor bent op de medewoningzoekers? Bekijk dan deze pagina.

Weerselosestraat

De Weerselosestraat loopt vanuit de wijk Stroom Esch in Borne in de richting van Weerselo. De straat beslaat twee gebieden in Borne. Het eerste gebied dat de straat beslaat is in de Stroom Esch, waarbij er vele huizen aan weerskanten van de straat te vinden zijn. Hierna verlaat de straat het stedelijk gebied en vind je er vele landerijen en boerderijen aan weerskanten, waarbij de straat ook meteen een stuk rustiger is qua verkeer. Ter hoogte van het gehucht Hertme, verandert de naam van de straat in de Bornsestraat.

Neem contact op

Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure