Huis te koop Delden

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat in Delden? Of wil je juist je huis in Delden te koop zetten? Bij Thoma Post Makelaars Hengelo ben je aan het juiste adres! Wij zetten jouw huis op de kaart met onze jarenlange ervaring en unieke verkoopmethoden. Lees verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen!

Thoma Post Makelaars als aankoopmakelaar

Als je op zoek bent naar een huis dat te koop staat in Delden, is het inventariseren van jouw wensen de eerste stap. Wij hebben ons eigen woonwensensysteem, waarmee we je als eerste persoonlijk op de hoogte stellen van ons nieuwste aanbod dat voldoet aan jouw woonwensen. Vaak zelfs nog voordat het op Funda staat! Heb je eenmaal een geschikt huis gevonden dat te koop staat in Delden, dan gaan we graag met je mee naar bezichtigingen. Met een objectieve blik kijken we naar het huis en naar eventuele gebreken, zodat je na aankoop niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Ook in de onderhandelingsfase staan we voor je klaar. Dit lijkt misschien een spannende fase, maar het is onze specialiteit. Samen zorgen we ervoor dat je het huis van je dromen kunt kopen tegen een zo gunstig mogelijke prijs met de beste voorwaarden. 

Wonen in Delden

Delden is gelegen ten westen van de stad Hengelo. De Twentse plaats is een thuis voor ongeveer 7500 inwoners en het oude, sfeervolle centrum huisvest vele winkels, horecagelegenheden en culturele gebouwen. Ook Kasteel Twickel is in Delden gelegen, met daaromheen prachtige bossen die de gelegenheid geven voor urenlange wandelingen en fietstochten.

Thoma Post Makelaars Hengelo

Thoma Post Makelaars Hengelo is gelegen aan de Enschedesestraat 41 te Hengelo. Het team, bestaande uit Steven, Koen, Maarten, Susan en Marieke staat graag voor je klaar tijdens het te koop zetten van je huis in Delden of de zoektocht naar een nieuw huis. Neem via deze pagina contact met ons op.