Verkoop Bord Header

Huis te koop Delden

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat in Delden? Of wil je juist je huis of appartement in Delden te koop zetten? Bij Thoma Post Makelaars Hengelo ben je aan het juiste adres! Wij zetten jouw huis op de kaart met onze jarenlange ervaring en unieke verkoopmethoden. Lees verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen bij het verkopen van je huis in Delden.

Thoma Post Makelaars als aankoopmakelaar

Als je op zoek bent naar een huis dat te koop staat in Delden, is het inventariseren van jouw wensen de eerste stap. Wij hebben ons eigen woonwensensysteem, waarmee we je als eerste persoonlijk op de hoogte stellen van ons nieuwste aanbod dat voldoet aan jouw woonwensen. Vaak zelfs nog voordat het op Funda staat! Heb je eenmaal een geschikt huis gevonden dat te koop staat in Delden, dan gaan we graag met je mee naar bezichtigingen. Met een objectieve blik kijken we naar het huis en naar eventuele gebreken, zodat je na aankoop niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Ook in de onderhandelingsfase staan we voor je klaar. Dit lijkt misschien een spannende fase, maar het is onze specialiteit. Samen zorgen we ervoor dat je het huis van je dromen kunt kopen tegen een zo gunstig mogelijke prijs met de beste voorwaarden. 

Neem contact op

Wonen in Delden

Delden is gelegen ten westen van de stad Hengelo. De Twentse plaats is een thuis voor ongeveer 7500 inwoners en het oude, sfeervolle centrum huisvest vele winkels, horecagelegenheden en culturele gebouwen. Ook Kasteel Twickel is in Delden gelegen, met daaromheen prachtige bossen die de gelegenheid geven voor urenlange wandelingen en fietstochten.

Thoma Post Makelaars Hengelo

Ons Hengelose team staat graag voor je klaar tijdens het te koop zetten van je huis in Delden of als je een huis wil kopen in Delden. Neem via deze pagina contact met ons op.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure