Bedankt download header

Huis kopen aan de Zevenblad in Borne?

Huis kopen aan de Zevenblad in Borne? Kijk dan niet verder, want je zit bij Thoma Post Makelaars helemaal goed! Wij bieden je een fullservice dienstverlening aan, waarbij we je van A-tot-Z ondersteunen! Of het nu om een appartement gaat, een zomerhuisje, of een riante villa. Thoma Post staat voor je klaar! Wil je ook graag weten waarom wij jouw huis sneller kunnen kopen dan de rest? Check dan hier onze aankoopmethode, waarvan jij verzekerd bent van de grootste kans! Liever gelijk het aanbod van huizen in borne zien? Klik dan hier!

Zevenblad

Zevenblad is een straat in in de wijk Stroom Esch in Borne. De straat loopt in een honingraat patroon om de blokken met huizen heen, en beslaat een relatief groot oppervlak in de buurt. De straat wordt geflankeerd door de Weerselosestraat, die vanaf de Stroom Esch ter hoogte van Hertme omslaat naar de Bornsestraat vanuit Weerselo. De vele ‘nestjes’ aan huizen geeft een fijn huiselijk gevoel aan de wijk, waardoor de straten zelf niet gebruikt worden als doorstroomwegen, wel zo fijn voor je rust dus!

Neem contact op

Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure