Teamfoto Almelo 2023 2

Oude Almeloseweg Borne

Huis kopen aan de Oude Almeloseweg in Borne? Dan zit je bij Thoma Post Makelaars helemaal goed! Met gigantisch netwerk van zoekenden en verkopers kunnen wij als geen ander de perfecte match uitvoeren, waarbij we jou als koper op elk stapje gaandeweg zullen helpen! Bij Thoma Post Makelaars krijg je meer dan je verwacht; en dat doen wij om jou te ontzien! Twijfel je tussen twee hypotheekverstrekkers? Ons team van erkende hypotheekadviseurs geeft je aan welke van de twee het beste in jouw situatie is! Zit je helemaal in je haar met verhuizen? Onze gratis verhuisservice staat voor je klaar om, zodat jij met een gerust hart je nieuwe woning in kan!

De Oude Almeloseweg

De Oude Almeloseweg is grotendeels een parallelstraat van de Grotestraat en de Prins Bernhardlaan in Borne. De straat mondt uit in het centrum van Borne en heeft van oudsher de naam gekregen wegens de directe verbinding met Almelo.

Neem contact op

De woningen in de Oude Almeloseweg zijn grotendeels vervangen door nieuw gebouwde en gerestaureerde woningen, waarbij nog slechts een klein deel van de woningen de nostalgische kenmerken herbergt. Van halfvrijstaande huizen tot bedrijfspanden en van rijtjeswoningen tot aan een school, het onderscheid in soorten panden aan de Oude Almeloseweg is divers.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Je droomhuis gevonden, maar heb je nog steeds het gevoel dat je hypotheekrente nog lager kan? Kom dan langs bij ons kantoor in Hengelo en laat je adviseren door ons financiële team van erkende en onafhankelijke hypotheekadviseurs. Het eerste gesprek is op onze kosten, waardoor je niks te verliezen hebt. No cure, no pay!

Contact

Contact met je dichtstbijzijnde Thoma Post Makelaars kantoor? Bel 088 – 633 63 63 om direct kantoor Hengelo te pakken te krijgen waar je vrijblijvend een eerste gesprek in kan plannen. Liever een mailtje sturen? Dat kan! Stuur ons een mailtje naar info@thomapost.nl.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure