Makelaar Glanerbrug

Je bent op zoek naar een makelaar in Glanerbrug? Thoma Post Makelaars staat aan je zijde! Heldere communicatie, korte lijnen, persoonlijk contact en de beste prijs: dat is waar het bij ons allemaal om draait en wat wij belangrijk vinden.

Full Service

Er komt veel kijken bij het kopen of verkopen van een huis. Hierbij wil je natuurlijk niets over het hoofd zien. Onze makelaars en experts begrijpen dat! Daarom ontzorgen wij je volledig vanaf het moment dat je contact met ons opneemt tot na de overdracht bij de notaris. Tijdens de verkoop zorgen we ervoor dat je huis optimaal wordt gepresenteerd aan de markt, bijvoorbeeld door bijzondere fotografie-opties en via onze social media kanalen met meer dan 8000 volgers. Ons unieke concept de Woningproeverij geeft potentiële kopers de vrijblijvende kans om je huis te bezichtigen met een hapje en een drankje. Door deze manier van bezichtigen wordt het competitie gevoel versterkt en volgen er vaak meerdere biedingen!

Makelaar in Glanerbrug

Glanerbrug ligt tussen het Nederlandse Enschede en het Duitse Gronau. Met deze twee steden in de buurt is er altijd iets te doen en ook de natuur is altijd dichtbij in Glanerbrug. Aan het zuiden van Glanerbrug ligt natuurgebied het Aamsveen. Een veelzijdig landschap in een veelzijdige regio, dat is Glanerbrug! Ben je ook wel geïnteresseerd in de mogelijkheden in Enschede? Dan kijken onze makelaars in Enschede en Glanerbrug graag met je mee. Wij hebben een mooi aanbod. Wil je eventueel nog verder uitwijken? Dan kan je eventueel ook kijken naar onze makelaars in Hengelo en Almelo

Thoma Post Makelaars

Thoma Post Makelaars is gevestigd in Enschede en heeft jarenlange lokale en regionale ervaring. Ook als je een makelaar in Glanerbrug zoekt ben je aan het juiste adres! Wil je meer weten over onze unieke verkoopmethodes en wat wij je te bieden hebben? Onze makelaars Hugo, Marco, Martin en Wouter staan je graag te woord. Voor meer informatie of onze contactgegevens kan je deze pagina bezoeken.