Makelaar Achterhoek

Ben je op zoek naar een makelaar in de Achterhoek? Thoma Post Makelaars staat voor je klaar! Met elf kantoren in de regio Oost-Nederland en Amsterdam, waarvan vier in de Achterhoek, zijn we altijd bij je in buurt.

Full Service Makelaar

Een huis kopen of juist verkopen? Het is vaak een grote stap in je leven en je wil graag dat alles soepel verloopt. Juist daarom is het belang van een goede makelaar zo groot! Wij zijn een full-service makelaarskantoor en dat merk je vanaf het eerste moment: je volledig ontzorgen tijdens de verkoop van een huis is ons doel. Daarnaast streven wij altijd naar de hoogst mogelijke verkoopprijs.

Unieke verkoopmethodes

Deze hoogst mogelijke verkoopprijs realiseren we met behulp van onze unieke verkoopmethodes en ons uitgebreide netwerk. We beschikken over data van duizenden woningzoekenden, waardoor we de koper van je huis vaak al kennen voordat deze op Funda staat!

De regio Achterhoek

De Achterhoek is gelegen in de provincie Gelderland en is één van de meest oostelijke regio’s van Nederland. Je vindt er rust, ruimte en gezellige dorpjes met een historie die teruggaat tot in de middeleeuwen. Maar dat niet alleen: voor de liefhebber van water en stedelijke plaatsen is er ook van alles te doen. De Achterhoek is een veelzijdige regio!

Thoma Post in de Achterhoek

De Thoma Post kantoren in Zutphen, Lochem, Winterswijk en Doetinchem zijn allen gelegen in de Achterhoek en beschikken over brede lokale én regionale expertise. Meer weten over onze aanpak en full service dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Bijvoorbeeld naar op zoek naar een makelaar in Hengelo of een makelaar in Deventer? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn actief in heel Twente.