Makelaar Oldenzaal

Je zoekt een makelaar in Oldenzaal? Onze makelaars Hugo, Marco, Martin en Wouter staan voor je klaar! Thoma Post Makelaars is met elf vestigingen de grootste makelaar van Oost-Nederland. Hierdoor zijn we altijd in de buurt! Oldenzaal telt ruim 30.000 inwoners en is van oorsprong een eeuwenoude Hanzestad. Dat zie je terug in de bourgondische sfeer die nog steeds in de stad aanwezig is.

Regionale expertise

Thoma Post Makelaars is altijd bij je in de buurt, ook als je een makelaar in Oldenzaal zoekt. Onze jarenlange expertise en ervaring in de regio Twente en Oost-Nederland zorgt ervoor dat wij de vastgoedmarkt kennen als geen ander. Een persoonlijke aanpak staat centraal, zodat we altijd het maximale halen uit de aan- of verkoop van je huis.

Neem contact op

Unieke verkoopmethodes

Het verkopen van je huis is vaak een grote stap in je leven. Dit verdient persoonlijke aandacht. Samen met jou kijken we naar de beste manier om je huis in de markt te zetten, dit doen we met onze unieke verkoopmethodes. Wat dacht je van een prachtige drone-video of eigen website van je huis in Oldenzaal?  De maximale verkoopprijs realiseren, dat is waar het bij ons om draait.

Aankoopmakelaar in Oldenzaal

Er komt veel kijken bij de aankoop van een huis, en daarom zijn we ook actief als aankoopmakelaar. Samen kijken we naar de beste mogelijkheden in jouw situatie en denken we mee over belangrijke zaken, zoals een hypotheek. Wij hebben een separate, onafhankelijke hypotheekafdeling zodat je zeker weet dat je voorzien wordt van betrouwbaar advies. We helpen je graag als je op zoek bent naar huizen te koop in Oldenzaal.

Wil je meer weten over onze full-service dienstverlening? Neem contact met ons op via de onderstaande contactgegevens. We hebben een ruim aanbod aan koopwoningen in Oldenzaal.

Thoma Post Makelaars Enschede
Koningsplein 11
7512 KZ Enschede

053 434 0038


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure