Makelaar Haaksbergen

Ben je op zoek naar een makelaar in Haaksbergen? Thoma Post Makelaars staat graag aan je zijde! Onze ervaren makelaars Hugo, Marco, Martin en Wouter hebben verstand van zaken en communiceren persoonlijk en in korte lijnen, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Makelaars met meer

Wij zijn makelaars met meer. Meer kennis, meer service en meer persoonlijk contact. Dat is waar het bij ons om gaat en wij streven altijd naar de hoogst mogelijke verkoopprijs voor jouw huis. Dit doen we met behulp van onze unieke verkoopmethodes, zoals bijzondere fotografieopties of de unieke Thoma Post Woningproeverij. Onder het genot van een hapje en drankje worden potentiële kopers bij genoeg belangstelling in één keer uitgenodigd om de sfeer van jouw huis op een vrijblijvende wijze te komen proeven.

Het dorp Haaksbergen

Haaksbergen, ook wel de Ster van Twente genoemd, is een gemeente en dorp gelegen in Overijssel. Er wonen 25.000 mensen in het dorp dat grenst aan zowel de Achterhoek als Duitsland. Het gezellige centrum met vele winkels, zowel klein als groot, biedt voor ieder wat wils en de natuur geeft uitstekende mogelijkheden om heerlijke wandelingen of fietstochten te maken.

Thoma Post, Makelaar in Haaksbergen

De aan- of verkoop van een huis is een grote stap en je wil dat alles wat erbij komt kijken vlekkeloos verloopt. Kies je voor Thoma Post Makelaars, dan kies je voor een makelaar in Haaksbergen met kennis van zaken. Onze makelaars Hugo, Marco, Martin en Wouter staan graag voor je klaar om alle zorgen uit handen te nemen. Meer weten? Neem contact met ons op via deze pagina. 

Thoma Post is zeer actief in Twente en Achterhoek. Zo kan je ook bij ons terecht als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een makelaar in Hengelo of een makelaar in Doetinchem. Tevens hebben wij vestigingen als makelaar in Enschede en Apeldoorn.