Nieuwwonen Thoma Post 1 (1)

Makelaar Haaksbergen

Ben je op zoek naar een makelaar in Haaksbergen? Thoma Post makelaars staat graag aan je zijde! Onze ervaren makelaars Hugo, Marco, Martin en Wouter hebben verstand van zaken en communiceren persoonlijk en in korte lijnen, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Thoma Post Makelaars

Wij zijn makelaars met meer. Meer kennis, meer service en meer persoonlijk contact. Dat is waar het bij ons om gaat en wij streven altijd naar de hoogst mogelijke verkoopprijs voor jouw huis. Dit doen we met behulp van onze unieke verkoopmethodes, zoals bijzondere fotografieopties of de unieke Thoma Post Woningproeverij. Onder het genot van een hapje en drankje worden potentiële kopers bij genoeg belangstelling in één keer uitgenodigd om de sfeer van jouw huis op een vrijblijvende wijze te komen proeven.

Neem contact op

Het dorp Haaksbergen

Haaksbergen, ook wel de Ster van Twente genoemd, is een gemeente en dorp gelegen in Overijssel. Er wonen 25.000 mensen in het dorp dat grenst aan zowel de Achterhoek als Duitsland. Het gezellige centrum met vele winkels, zowel klein als groot, biedt voor ieder wat wils en de natuur geeft uitstekende mogelijkheden om heerlijke wandelingen of fietstochten te maken.

Thoma Post, Makelaar in Haaksbergen

De aan- of verkoop van een huis is een grote stap en je wil dat alles wat erbij komt kijken vlekkeloos verloopt. Kies je voor Thoma Post makelaars, dan kies je voor een makelaar in Haaksbergen met kennis van zaken. Onze makelaars Hugo, Marco, Martin en Wouter staan graag voor je klaar om alle zorgen uit handen te nemen. Meer weten? Neem contact met ons op via deze pagina. 

Thoma Post is zeer actief in Twente en Achterhoek. Zo kan je ook bij ons terecht als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een makelaar in Hengelo of een makelaar in Doetinchem. Tevens hebben wij vestigingen als makelaar in Enschede en een makelaarskantoor in Apeldoorn. Wil je een appartement in Haaksbergen kopen? Ben je op zoek naar huizen te koop in Haaksbergen? Ook dan helpen wij je graag, net als wanneer je zoekt naar een bedrijfsruimte in Haaksbergen.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure