Makelaar Twente

Het kopen of verkopen van een huis is een grote stap in je leven. Goede begeleiding en advies is van essentieel belang. Daarom ben je bij Thoma Post Makelaars aan het goede adres als je op zoek bent naar een makelaar in Twente.

Full Service

Naast het kopen en verkopen van huizen hebben wij een separate taxatieafdeling en een separate hypotheekafdeling. Door je het complete plaatje aan te bieden, inclusief onze gratis verhuisservice, word je volledig ontzorgd tijdens het kopen van een huis in Twente, of de verkoop ervan.

Unieke verkoopmethodes

Een zo hoog mogelijke verkoopprijs voor jouw huis, dat is waar we samen met jou voor gaan. Onze unieke verkoopmethodes helpen met het realiseren hiervan. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze unieke Woningproeverij, waarbij we je huis letterlijk op de kaart zetten? Daarnaast bieden we je een breed scala aan fotografie-opties zodat je huis optimaal gepresenteerd wordt.

Neem contact op

Twente

Met grote plaatsen als Hengelo, Enschede en Almelo is er van alles te doen in Twente. Of juist helemaal niets, want de rust en ruimte zoals die te vinden is in Twente, is uniek. Kastelen, uitgestrekte landgoederen maar ook de drukte van een stad maken van Twente een streek waarin je gezien wil worden.

Makelaar in Twente

Thoma Post Makelaars is de grootste makelaar van Oost Nederland en heeft drie kantoren in Twente: wij zijn de lokale én regionale specialist in Almelo, Hengelo, Enschede en omstreken. Onze kantoren zijn altijd in de buurt en de makelaars weten als geen ander wat er speelt in Twente: ze wonen en werken hier vaak al een groot deel van hun leven.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure