Bedankt overig header

Appartement Hengelo

Het kopen van een appartement is een spannende stap. Of je nu starter bent en voor het eerst een appartement koopt, of juist groter of kleiner wil wonen: Thoma Post Makelaars heeft jarenlange ervaring in het aankopen en verkopen van appartementen, zodat je zeker weet dat je voor jouw appartement de beste prijs krijgt.

Wonen in een appartement

Het wonen in een appartement in Hengelo is anders dan in een woonhuis. Zo krijg je te maken met andere regels en wetgeving, en ook met een Vereniging van Eigenaren (VvE). De VvE regelt alle zaken rondom het gedeelde deel van het appartementengebouw, zoals de gangen, het trappenhuis en de lift. De verdeling tussen gedeelde ruimtes en privéruimtes (zoals een eigen parkeerplaats of het eigen appartement) is vastgelegd in de splitsingsakte.

Neem contact op

Een eigen appartement in Hengelo

Bij het kopen van een appartement komt veel kijken. Zo oriënteer je je in het begin op je woonwensen, waar wij je graag bij helpen. Ons eigen woonwensensysteem zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van het nieuwste aanbod, zelfs nog voordat het op Funda staat. Tijdens bezichtigingen, biedingen en onderhandelingen staan we bij je zijde om zo voor het beste en maximale resultaat te zorgen.

Thoma Post Makelaars Hengelo

In Hengelo en omgeving staan we graag voor je klaar om het appartement van je dromen te vinden. Onze jarenlange ervaring en kennis van de regio en markt zorgen ervoor dat je een appartement in Hengelo vindt tegen de beste prijs en voorwaarden. Neem contact op met onze makelaars in Hengelo en ervaar onze full-service dienstverlening.

Ben je op zoek naar een huis in een van de volgende straten of wijken?


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure